Nettavisen.no

Tjenester
(Privat)

Slik fikk Pascal hvite tenner

- Jeg fikk umiddelbar effekt, og komplimentene strømmet på, sier 23-åringen.

Dette er et annonsebilag for Swiss Whitening fra fra Swiss Clinic.

Den svenske hockeyspilleren Pascal Larsson fra Södertälje var lei av sine gule tenner.

- Jeg drikker mye kaffe, og tennene mine er gradvis blitt misfarget. Jeg tenkte ikke så mye på det i starten, men for et halvt år siden bestemte jeg meg for å ta affære, forteller han.

- Får komplimenter
23-åringen begynte med tannblekingsmiddelet Swiss Whitening, som er fremstilt av tannleger for å kunne virke enkelt, effektivt og sikkert. Normalt får brukerne hvitere tenner etter 3-7 dager med behandling, men Pascal merket forskjell allerede etter første dag.

- Tennene ble ikke skinnende etter første behandling, men de ble helt klart hvitere. Etter noen behandlinger til ble de like hvite som jeg hadde håpet på, forteller Pascal.

- Jeg har fått mange komplimenter fra venner og bekjente, og jeg smiler mer enn før. Mange av vennene mine har også begynt å bruke Swiss Whitening med stor suksess, fortsetter han.

Holder hvitfargen ved like
Pascal bruker fortsatt Swiss Whitening en gang i blant for å holde den hvite og skinnende fargen ved like, og han har ikke merket ising eller andre bivirkninger.

- Jeg er utrolig fornøyd med produktet, og jeg anbefaler det til alle som er lei av gule og misfargede tenner, avslutter han.

Akkurat nå er kan du bestille en pakke Swiss Whitening til kun 595 kroner, et avslag på 900 kroner.

Les også hvordan den kjente bloggeren Lene Orvik fikk fyldige og lengre øyenvipper med Swiss Lashes.

Her kan du lese om flere fornøyde Swiss Clinic-kunder.