Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik fikser du jobbens sommerfest

Få oversikt over mulighetene eller bestill en spesialsydd pakke, helt gratis.

En fest med arbeidskollegene før fellesferien starter, har blitt obligatorisk på mange arbeidsplasser, og godt er det.

Styrker arbeidsmiljøet
Det å møte kollegaene i andre omgivelser og snakke om annet enn jobb, er ikke bare hyggelig, men det styrker også arbeidsmiljøet. Man blir bedre kjent med hverandre, stifter nye bekjentskap, og får opplevelser og minner å dele i etterkant.

Klikk her for å få anbud på sommerfest

Lettvint og gratis
Enten du er ansvarlig for sommerfesten, eller bare har lyst til å ta initiativet, kan nett-tjenesten MittOppdrag.no være et bra sted å begynne.

Her kan du nemlig, helt gratis, legge hele festen ut på anbud, og få tilbud fra aktører/firmaer som tar på seg å gjennomføre arrangementet.

Få ideer
Har du gått tom for ideer til nye sommerfestvarianter, og ikke lysten på å tilby din private hage, så kan du også få mange gode ideer ved å benytte anbudstjenesten.

Enten du drømmer om en båttur på fjorden, en bakgårdsfest eller en mer aktivitetspreget kveld, står tilbyderne på MittOppdrag i kø for å gi deg og dine kollegaer den beste sommerfesten.

Håndverker, eiendomsmegler eller fotografering
MittOppdrag.no kan brukes av både firmaer og privatpersoner. Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan også hjelpe deg med andre tjenester du vil ha utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering.

Send inn ditt oppdrag på MittOppdrag her, og få anbud på det du ønsker å få gjort