Få tilbud fra kvalitetsmeglere på FinnKvalitet.no.

En profesjonell og dyktig megler kan ha mye å si for hvor høy pris du får for boligen din. Men hvordan finner du rett megler og meglerselskap for akkurat din bolig og ditt strøk?

Et godt tips er å bruke den nye supertjenesten FinnKvalitet.no til å innhente tilbud fra meglere som kan tenke seg å selge leiligheten din.

FinnKvalitet.no skiller seg ut fra tradisjonelle anbudstjenester ved at kvalitet og faglig dyktighet har forrang fremfor pris. Dermed er brukeren sikret at det er seriøse aktører som svarer på oppdraget, og ikke bare billigselskaper som kriger på pris.

Etter at du har lagt inn en forespørsel på FinnKvalitet, vil du bli kontaktet av profesjonelle meglere i ditt nærområde som tilbyr seg å komme på gratis befaring.

Det kan være lurt å sette av en formiddag der du får besøk av fire-fem meglere. Sannsynligvis vil antall interesserte meglere være en del høyere, så du bør starte utsilingen på et tidlig tidspunkt.

Få tilbud fra kvalitetsmeglere på FinnKvalitet.no.

Tips før befaring:
*Hvilke meglere gjorde best inntrykk på telefon eller e-post? De som fremstår som hyggelige og profesjonelle overfor deg, vil høyst sannsynlig også gjøre det overfor potensielle kjøpere, og det er meget viktig for å få høyest mulig pris for boligen.

*Be om pristilbud. Prisene kan variere veldig, og en megler som både fremstår som både dyr og dårlig på telefonen, bør du stryke fra listen i denne omgangen. Det samme bør du gjøre dersom det dukker opp noen ekstremt billige aktører som ikke virker spesielt dyktige eller seriøse.

*Erfaring fra salg i nærområdet. Det er viktig at megleren kjenner området godt og har erfaring fra salg i nabolaget.

*Sjekk referanser og renommé.

Når du har en liste på fire-fem meglere, avtaler du tid for befaring. Når alle har vært på besøk, kan du sammenlikne priser og vurdere tilbudene opp mot hvor godt inntrykk de ulike meglerne ga på befaringen og hvor godt du liker selskapene de representerer.

Husk at personlig kjemi, motivasjon, erfaring og kunnskap om området og objektet er noen av faktorene som er minst like viktige som pris. Det er ikke så farlig å betale 10.000 kroner mer for enn kvalitetsmegler dersom vedkommende får solgt boligen din 50.000 kroner dyrere enn en billigere megler.

Dersom ingen av meglerne svarte til forventningene, er det bare å gå videre på listen og kalle inn til en ny runde med befaringer.

Få tilbud fra kvalitetsmeglere på FinnKvalitet.no.

Les mer om FinnKvalitet.no
FinnKvalitet.no er en ny tjeneste som er rettet mot dem som er ute etter kvalitet og seriøse leverandører, og ikke er så opptatt av pris.

Din jobb er å beskrive presist hva slags type oppdrag du ønsker å få utført.

Deretter formidler FinnKvalitet.no forespørselen din til profesjonelle aktører som er eksperter på akkurat den typen arbeid du har behov for å få gjort. Du mottar svar fra minimum fem fagfolk som har anledning og kapasitet til å ta jobben din.

På FinnKvalitet,no får du tilgang til de dyktige og seriøse aktørene som holder seg unna anbudstjenester der priskrig står sentralt.

Klikk her forå lese mer om Finnkvalitet og legge inn et oppdrag.