Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Thinkstock

Slik finner du «true love»

De beste rådene for å bli lykkelig i kjærlighetslivet.

Enten du synes det er vanskelig å finne den rette eller lurer på om du virkelig har funnet vedkommende, så bør du få med deg disse gode rådene fra andre erfarne menn.

De mener nemlig å vite hva som er nøkkelen til et langt og lykkelig kjærlighetsliv.

Single?
Ikke veldig mye lengre, hvis du blir med her!

Ta personlighetstesten og se hvem som passer for deg!

1. Ikke slå deg til ro halvveis
«Dersom du velger å slå deg til ro, så ikke gjør det halvhjertet», sier Larry (45) «Det er veldig lett å velge å ikke slå seg til ro, fordi man lurer på om det finnes noe bedre der ute, men det er bare barnslig. Virkelige menn vokser av seg det.»

2. Ikke ta kjærligheten for gitt
«Innse hva du har når du har det, og ikke ta kjærligheten for gitt», råder Ethan (32) fra New York. «Det er mange som leker med ilden og ikke skjønner alvoret når de faktisk har noe fint, men da ødelegger de bare for seg selv.»

3. Krangler med partneren
«Livet er for kort til å krangle med partneren», sier Walter (66) fra Maryland, USA. «Minn deg selv på hva som egentlig er viktig for deg i livet.»

«Dersom du er opptatt av å alltid ha rett, kan det koste deg forholdet», avslører mannen som selv mistet sin første kona fordi de kranglet om alle uvesentligheter.

4. Ditt ansvar
«Sørg for å skape spenning», sier Matt (18) fra San Fransisco. «Det er like mye ditt ansvar å passe på at det ikke blir kjedelig. Kjøp små presanger, overrask henne med dater, en reise, middag, blomster etc.»

3221453,3145736,3210025

5. Trenger ikke forstå henne
«Du trenger ikke å forstå en kvinne for å elske henne», sier Al (51) fra North-Carolina. «Hvem i all verden var det som sa at alt må løses. Jeg har lært at man kan legge saker døde, og aldri løse de. I mange tilfeller er det viktig å huske på at det holder å bare lytte.»

6. Hva vil du?
«Det viktigste er å finne ut hva man egentlig selv vil», sier Mike (39) fra Washington. «Det kan ta litt tid, men det er noe du må gjøre, og du må gjøre det på egen hånd. Finn ut hvilken type menneske som kan gjøre deg glad, og hvem du kan gjøre glad. Begge deler er viktig.»

7. Gi hverandre rom
«Min far fortalte meg at det som hadde hold han og min mor sammen, var det faktum at de hadde hatt hvert sitt bad, og latt hverandre være i fred der», forteller Andrew (35) fra Florida.

«Etter å ha vært gift i fem år, er jeg helt enig. Det er fint å dele hus, men det er like viktig å gi hverandre litt plass til å være alene.»

8. Bli ordentlig kjent
«Før du slår deg til ro med en kvinne, så sørg for at dere har blitt skikkelig godt kjent», sier Frank (44) fra New York.

«Sørg for at du har sett alle sider av henne, gjennom alle årstider, og vært sammen med hennes venner og hennes familie».

«Det tar tid å bli ordentlig kjent med hverandre, og den tiden bør du utnytte, for å unngå overraskelser senere i forholdet.»

9. Vær deg selv
«En enkel men grei regel er å være seg selv», sier Adam (32). «Det er ingen grunn til å bruke masse tid på å spille kul, men la henne heller få vite hvem du er med en gang.»

«På den måten kaster dere ikke bort verdifull tid. Dersom dere begge er ute etter en å dele livet med, er det jo ingen grunn til å spille skuespill.»

10. Avslutt om nødvendig
«Dersom forholdet utvikler seg i negativ retning, eller du oppdager at dette forholdet ikke er riktig for deg, så si ifra med en gang», sier Ken(27) fra Los Angeles.

«Kanskje bestemmer du deg for å prøve å holde ut av skyldfølelse, men det er ingen grunn til å fortsette i det uendelige med å slå hodet mot veggen. Føler du at det ikke fungerer så vil det nok heller aldri gjøre det. Gjør dere begge en stor tjeneste, og fortell henne at det er slutt.»

Ikke funnet lykken?
Klikk her og ta testen som avslører hvem som passer for deg!

(Kilde: Happenmag.com)