Allerede i barndommen lærer vi at det er viktig med daglig tannpuss for å holde tennene rene og sunne. De fleste av oss har også hørt at tannbørsten bør byttes regelmessig.

Har vi egentlig tenkt på hvorfor dette redskapet vies så mye oppmerksomhet?

10 millioner bakterier

Tannbørsten er nemlig en ideell yngleplass for skadelige bakterier som vokser og trives i det fuktige miljøet på busten. Disse kan påvirke immunforsvaret og føre til utallelige sykdommer.

Ifølge den amerikanske forskeren i klinisk mikrobiologi Philip Tierno, kan tannbørsten din inneholde hele 10 millioner bakterier (Klikk.no).

Dette skyldes at den oppbevares helt åpent på badet, og er utsatt for bakerier fra både vask og toalett. Man kan redusere bakteriemengden ved å oppbevare tannbørsten i et skap eller enda bedre – desinfisere den.

Desinfisering ved hjelp av UV-lys

I mange år har UV- lys blitt benyttet på tannlege- og legekontor til desinfisering av utstyr. Ved å skade DNA-et, ufarliggjør UV- lyset opptil 99,9 % av alle bakterier, samt forbyr videre vekst og reproduksjon.

Nå har det kommet smarte desinfiseringsprodukter til hjemmebruk, som forhindrer smitte på en trygg og enkel måte.

Den nye tannbørsteholderen med UV-lys og tørkefunksjon er en effektiv løsning for hele familien. Den kan brukes på opptil 4 ordinære tannbørster, samt børsteholdere til elektriske tannbørster og barberhøvler.

Holderen kan stå på bordet eller monteres på veggen. Så fort man lukker frontdekselet på holderen starter renseprosessen som varer i ca. 6–8 minutter. Produktet finner du til hele 30 % rabatt i vår nettbutikk Innpris.no.

Desinfiseringsenheten finner du her

Desinfisering av smokk

De fleste småbarnsforeldre har opplevd at smokken faller på bakken eller kommer i kontakt med skitne gjenstander. Det finnes nemlig desinfiseringsmaskiner til smokker og flasketuter som er utviklet for å bekjempe 99,9 % av alle bakterier, samt E-coli ved hjelp av UV-lys.

Smokkrenserne er små og hendige, og kan derfor lett tas med i barnehagen, i bilen og på tur. Desinfiseringsmaskinen kommer i to modeller, og begge kan fås til 30 % rabatt gjennom Innpris.no .

Smokkrenserne finner du her

Begrenset antall

Produktene du finner på Innpris.no tilbys rimeligere som en del av en markedskampanje. Derfor er alle produkter kun tilgjengelige i et begrenset antall.