Lyst til å kickstarte slankekuren? Vi har hentet noen tips fra Womenshealthmag.com på hvordan du raskest mulig kan gå ned 5 kilo.

Raskest mulig
Det er dessverre ingen trylleformel, og du kommer ikke utenom endringer i både kosthold og trening, men med disse øvelsene og grepene går det raskest ifølge Womenshealthmags eksperter.

Les om den kraftige fettforbrenneren Myo burn

Kosthold
Først og fremst er det viktig å huske på at du aldri kommer aldri utenom kostholdet dersom du skal ned i vekt. Det enkleste er å finne ut hvor mange kalorier du skal ha i deg i løpet av en dag, for eksempel på en kostholdstjeneste som SomeBody.

Når du så vet det sjekker du kaloriinnholdet i matvarene du spiser (kan også gjøres på en kostholdstjeneste som SomeBody.) Spiser du matvarer med veldig høyt kaloriinnhold (du vil bli overrasket) så finn sunnere alternativer. På Somebody kan du få forslag til alternative, sunnere matvarer.

Klikk her for å sjekke ut kostholdsklubben

Styrke øker forbrenningen
Styrketrening hjelper til med å bygge muskler slik at du får en fast kropp, som igjen også til at du forbrenner mer både før, under og etter en treningsøkt.

Gjør ti øvelser av gangen i tre omganger, med et minutts pause mellom hver runde. Her er de 5 anbefalte øvelsene.

1. Løfte håndvekter
Hold vektene foran deg i skulderhøyde med albuene bøyd, pekende nedover og føttene atskilt.

Bøy deretter knærne til lårene er vannrette i tråd med gulvet.

Så strekker du deg så lang du er, og løfter vektene høyt over hodet med utstrekte armer. Deretter gjentar du fra start.

Les om Vital Nutrients - mikronæringstoffer i en velsmakende drikk som sikrer at du dekker 5 om dagen.

2. Brystpress
Legg deg på en medisinball eller en benk med ryggen ned, knærne bøyd i 90 grader og føttene i gulvet.

Hold armene (og albuene) bøyd med en håndvekt i hver hånd. Strekk så armene mot taket til de er helt rette og senk de ned igjen. Gjenta 10 ganger.

3. Pushup med ball
Har du en medisinball så bruk den. Legg deg med skinnleggene ned på ballen mens håndflatene plasseres i gulvet og se fremover.

Trekk så beina mot brystet ditt slik at ballen triller nærmere og knærne peker ned mot gulvet. Så triller du tilbake og gjentar øvelsen.

4. Utfall
Her skal du stå rett med håndvekter i hendene. Flytt en fot frem og bøy kneet samtidig som det andre kneet peker ned i gulvet (ikke la det hvile i gulvet).

Når du er nede trekker du samtidig vektene mot skuldrene foran deg og albuene bøyes. Reis deg opp igjen tilbake til utgangspunktet, og gjenta deretter øvelsen 10 ganger.

5. Oppstrammer med ball
Legg deg ned på gulvet med leggene plassert på ballen. La håndflatene peke opp.

Trekk så til deg ballen til fotsålene ligger flatt på ballen, knærne peker opp og brystet presses nærmere haken.

Strekk deg så ut igjen, og gjenta øvelsen.

Husk å repetere alle øvelsene 10 ganger, hvile i et minutt og deretter gjenta øvelsen to ganger til.

Les om proteinbaren du kan spise med god samvittighet

Kondisjon
Hvis du i tillegg praktiserer utholdenhetstrening forbrenner du enda flere kalorier. Varm opp i ca 8 minutter, tren intensivt i ca 10-15 minutter og ro deg deretter ned i ca 5 minutter. Repeter 1-2 ganger. Blir det for enkelt øker du intensivdelen til 20 minutter, og kjører repetisjoner på 3.

Minus 0,5 kg pr uke
Med et kaloriunderskudd på 500 pr dag, går du ned 0,5 kilo på en uke. Husk på at du ikke skal spise mindre enn det som er anbefalt for deg, men heller trene mer.

Her finner du den beste slankekosten