Gå til sidens hovedinnhold

- Slik gikk jeg ned 37 kilo

Tromsø-jenta Linn-Mari Hanssen har klart å holde den nye vekten et helt år.

Dette er et annonsebilag for 30 days.

Linn-Mari Hanssen (26) gikk opp i vekt da hun fikk barn. Hun forsøkte å slanke seg mange, uten hell.

Men så fikk hun høre om 30 days-dietten . I dag har hun fått tilbake kroppen!

Kiloene dukket først opp da hun ble gravid. På den tiden jobbet Linn-Mari i en lunsjbar hvor det også ble en del usunn småspising.

- Jeg prøvde å slanke meg noen ganger ved hjelp av ulike kurer, men resultatene lot vente på seg. Dersom jeg gikk ned noen kilo, kom de raskt tilbake, sier hun.

Akkurat nå er det halv pris på 30 days! Klikk her for å bestille produktet.

Positive resultater
Det var hennes svigermor som tipset om 30 days. Det var blitt testet på en gruppe voksne kvinner med god resultat.

– Dette måtte jeg jo prøve, og utrolig nok merket jeg positive effekter etter kun kort tid, forteller Linn-Mari entusiastisk.

- Jeg tok pillene over flere måneder, men la også inn noen pauser. En måned tok jeg to piller om morgenen og to om kvelden. Deretter tok jeg en pause en måneds tid før jeg startet opp igjen. 30 days virker nemlig også som en rensekur. I denne perioden spiste jeg normalt og fulgte rådene på boksen om å unngå mat med mye stivelse, sier Linn-Mari.

Holdt vekten uten problemer
- Da jeg først kom i gang, var det ikke vanskelig. Og det beste av alt, jeg har nå holdt vekten i over et år, helt uten problemer. Det er bare helt herlig å ha fått et lettere liv, avslutter den blide Tromsø-jenta.

30 days har tatt Norge med storm, og over 300.000 nordmenn har kjøpt produktet. Nå er det kommet i en ny utgave med krom og jod som bidrar til økt forbrenning og stabiliserer blodsukkeret.

Les mer om hvordan 30 days-dietten fungerer og bestill produktet her og nå.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg