Å spare penger i hverdagen kan nesten være like utfordrende som faktisk å få nok penger til alt man trenger det til. Energien man må bruke for å få gode tilbud kan koste like mye som det man faktisk sparer. Vi i Nettavisen har derfor satset hardt de siste årene på tjenester som skal gjøre hverdagen for våre lesere enklere, raskere og - ikke minst - billigere og bedre.

Under gir vi deg ti tips til hvordan du kan bruke disse tjenestene for å få en litt mer kostnadseffektiv hverdag, og - ikke minst - spare penger.

1. Sett oppdraget ut på anbud
Nesten uansett hva du skal ha gjort, om det er maling av hus før vinteren kommer eller catering til et selskap, så kan du bruke MittOppdrag for å sende det du ønsker å få gjort ut på anbud. Vi har hjulpet mennesker å spare mange tusen kroner på flytting, advokathjelp, snekkeroppdrag og mye mer. Det er helt kostnadsfritt å bruke tjenesten og du binder deg ikke til noen ting ved å sende ditt oppdrag ut på anbud.

Her finner du MittOppdrag

2. Spar penger med bilen
Vanligvis forbindes ikke sparing og bilhold med hverandre, men ved å bruke vår nye tjeneste bileier.no kan du spare penger ved at du enklere kan sammenligne priser på det du trenger å få gjort med bilen. I tillegg får du varsel når bilen skal på EU-kontroll, og om du ønsker det setter tjenesten deg i kontakt med noen som kan gjennomføre kontrollen. Alt du trenger å gjøre er å registrere ditt bilnummer. Tjenesten er selvfølgelig helt gratis for deg som Nettavisen-leser, og medfører absolutt ingen forpliktelser.

Her finner du Bileier

3. Finn den billigste flyreisen
Det er mange tusenlapper å spare på ved å sammenligne priser på flyreiser. Forbrukerrådet kåret Nettavisens tjeneste, Momondo, til den beste i Norge og du kan svært enkelt og raskt finne fram til den klart billigste reisen ved å søke på tjenesten. Selvfølgelig helt gratis.

Her finner du Momondo

4. Spill V75 på nett
Å rekke innleveringen til Norsk Rikstoto kan kreve litt ekstra planlegging i en hektisk helgehverdag. Spiller du på nett kan du raskt og enkelt få levert kupongen. Du kan også følge eksperttipsene til våre traveksperter hvis du er ute etter noen ekstra premier.

Her finner du Rikstoto på nett

5. Book restauranten på nett
Skal du ut på reise kan det være en utfordring å få booket bord på restaurant, selv om reisen bare er innenlands kan det ta både tid og ressurser å få bord akkurat der du ønsker. Med Nettavisens bordbestillingstjeneste kan du rast og enkelt booke bord på restauranter i svært mange land og umiddelbart få bekreftelse både på mobil og e-post. Tjenesten er selvfølgelig helt gratis.

Her finner du bordbestilling

6. Få alle nyhetene på ett sted
Du sparer kanskje bare penger på dette tipset hvis du har mobilt bredbånd hvor du betaler for trafikk, men hvis du samtidig regner inn hvor mye tid du sparer ved å få alle nyhetene fra alle de avisene du leser på nett på ett sted så blir kanskje besparelsen litt større.

Her kan du lage din egen nettavis

7. Få rabatter og eksklusive fordeler
Mange aviser har medlemsklubber for deg som er abonnent på avisen. Nettavisen er og blir gratis, og vi tilbyr selvfølgelig også en medlemsklubb for våre lesere med rabatter og eksklusive medlemsfordeler. Alt fra rabatt på Friday's til avslag i mange nettbutikker.

Her finner du Nettavisens medlemsklubb, Norgespasset

8. Få lavere rente
Renten er historisk lav, men er din det? La bankene få jobbe for deg og sjekk om du kan få en enda lavere rente med vår gratistjeneste.

Her finner du Minrente.no

9. Husk alt litt bedre
Å glemme viktige ting som regninger eller for den sakens skyld å handle inn til helgen så du må få maten fra dyre bensinstasjoner eller annet kan koste mange penger. Ved å prøve Hjerneklubben kan du bli med på tiårets største trend - hjernetrening.

Sjekk ut Hjerneklubben her

10. Spill Lotto på mobilen
Du sparer kanskje ikke så mye penger ved å spille Lotto, men det er ganske mye enklere å levere kupongen på mobilen uansett hvor du er enn mye annet.

Her finner du ut hvordan