Gå til sidens hovedinnhold

Slik gjorde han julebordet billig

Og i år bruker Geir Olav akkurat samme oppskrift. Sjekk hvordan her.

På Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.nokan du innhente anbud på hotellrom, julebord , selskapslokaler , catering, advokater , drenering , rengjøring, tannleger, fjellsikring, webdesign og mye, mye mer.

Da daglig leder i Trondheims-firmaet EDO AS, Geir Ove Aalberg, skulle bestille julebord for bedriften i fjor, var det viktig at utgiftene ikke skulle bli for høye.

- På den tiden var vi 35 ansatte og hadde et begrenset budsjett for julebordet på 45.000 kroner. Jeg ville gjøre mest mulig ut av pengene og satset derfor på å legge ut et oppdrag på MittOppdrag.no, forteller Aalberg.

Klikk her for å prøve MittOppdrags hotelltjeneste!

Fikk ni svar
For et år siden var Nettavisens anbudstjeneste ganske fersk, og Aalberg forventet derfor ikke å motta spesielt mange eller gode anbud.

Men i løpet av tre dager hadde han fått ni anbud, og fire av disse passet ønskene hans.

- Etter en e-post var julebord bestilt innenfor budsjettrammen, og jeg hadde brukt maksimum 30 minutter på hele prosessen. Året før brukte jeg mange timer på telefoner, e-poster, søking på internett med mer, forteller han.

Julebordet på restauranten Blåbrygga på Trondheim havn svarte også til forventingene, og Aalberg er derfor ikke i tvil om hvor han skal gå når årets julebord skal bestilles.

- For oss er det en selvfølge at vi bruker samme kanal for å booke julebordet for 2010.

Julebord og kick-off
Salgsselskapet har vært gjennom et spennende år, med dobling av omsetningen og etablering av et eget rådgivningsselskap, EDO Sales Partner.

Årets julebord blir derfor et viktig arrangement der de ansatte i søsterselskapene kan møtes.

- I år har vi lagt julebordet til januar og kombinerer det med et kick-off for 2011. Vi har satt oss høye mål for det kommende året, og da er det viktig at vi får en god start. For oss som driver med salg, er motivasjon og "drive" viktig for å kunne prestere, med et bra julebord i januar får vi en fin start på det nye året, forteller Aalberg.

Han forventer å få enda flere anbud fra MittOppdrag i år ettersom tjenesten er mer kjent enn hva den var i fjor.

- Nå gleder vi oss til å legge ut julebordet på anbud og se hvilke muligheter som dukker opp, avslutter Aalberg, som også har brukt MittOppdrag til å skaffe seg håndverkere privat.

Slik fungerer Mittoppdrag
Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no er blitt en stor suksess etter lanseringen i 2009, og hver uke tikker det inn over 1000 nye oppdrag fra lesere som har behov for alt fra snekkere og anleggsgartnere til advokater og regnskapsførere.

MittOppdrag.no er helt gratis for brukerne. På registreringsskjemaet beskriver du hva slags behov bedriften din har og hvor i landet du for eksempel ønsker å legge helgeseminaret eller julebordet.

Du slipper altså å lete etter egnede lokaler eller hoteller i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbudene som kommer inn.

Kanskje det viser seg at hotellet på andre siden av veien for konferansesenteret du vanligvis bruker, både er bedre og billigere?

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen. Du og bedriften din forblir også anonyme helt til du eventuelt takker ja til et tilbud.

Har du et hotell eller hotellkjede som du ønsker å markedsføre på MittOppdrag? Klikk her!

Hotelltjenesten på MittOppdrag kan selvsagt også brukes av familier og privarpersoner som ønsker hotellrom.

Har du fått uført en tjeneste gjennom Mittoppdrag.no? Vi vil gjerne høre din historie! Klikk her for å sende oss en e-post.

Spar penger med Nettavisen:
Minrente: Bytt bank og få bedre lånevilkår