Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik gjør du kvinnen glad

Det er 8. mars, og likestilling står i fokus.

Det er tid for å hylle kvinnen, eller i hvert fall minne seg selv om at det ikke er likestilling i denne verdenen, enda.

For fortsatt råder urettferdigheter, og vi vil derfor minne om at det finnes en løsning for deg som har en kvinne som klager på dette, i hvert fall når det gjelder oppgaver «i heimen».

Husarbeidet
For enten hun maser om at du vasker for lite, ikke måker nok snø eller ser de andre oppgavene som må utføres, så er MittOppdrag.no tjenesten for deg.

Her kan du finne alt fra rengjøringshjelp, vaktmestere og håndverkere, til cateringfirmaer og festlokale.

Og med mindre å gjøre for henne, jo mindre mas blir det på deg. For hun klager jo ikke på arbeid som allerede er utført.

Det eneste du må gjøre, er å registrere oppdraget du ønsker å få utført, lese igjennom anbudene du får, og til sist velge en aktuell leverandør. Tjenesten er helt gratis å bruke, og du er anonym inntil leverandør er valgt.

Mer enn håndverkere
Nettavisens gratistjeneste Mittoppdrag.no ble lanser våren 2009, og ble på rekordtid en av de største anbudsaktørene i Norge, med flere hundre nye anbud hver uke.

Mittoppdrag.no startet som et tilbud til lesere som ønsker å få utført håndverkeroppdrag, men vi oppdaget raskt at mange lesere også ønsker å hente inn anbud fra andre typer bransjer. Tjenesten ble derfor utvidet med flere bransjer og yrker.

Bryllupeller dåp
Skal du for eksempel gifte deg eller arrangere et bryllup, kan du spare både tid og penger på flere av de faste utgiftspostene som hører med i et stort og romantisk bryllup.

Bruk Mittoppdrag.no til å finne en god og billig fotograf, få anbud på festlokaler, catering, brudesuite, bryllupskake, utdrikningslag og transport. Mittoppdrag.no hjelper deg med det meste!

Helt gratis
Tjenesten er som sagt hundre prosent gratis og uforpliktende for leserne, og den er meget enkel å bruke. Du skriver inn navn og adresse og beskriver hva slags tjeneste du trenger anbud på, enten du har behov for en snekker, advokat, hushjelp, revisor, flashdesigner, kosmetisk kirurg, boligmekler ... listen er lang.

Du kan selv velge om navnet ditt skal være synlig for alle tilbyderne, slik at de kan kontakte deg direkte, eller om du vil innhente anbud anonymt for selv å ta kontakt med dem som gir deg de beste tilbudene.

Ønsker du å registrere bedriften din på Mittoppdrag.no og få tilgang til nye oppdrag hver uke? Klikk her!

Mittoppdrag.no er et samarbeid mellom Nettavisen, NA24, Klikk, Bergensavisen, Derdubor og Purehelp.