Liker du noen ganger å være glattbarbert, mens på andre dager vil du ha litt skjeggstubber? Du trenger faktisk ikke å investere i både barberhøvel og elektrisk skjeggtrimmer, vi vet om et produkt som passer for deg, og som vil gjøre huden din myk som silke ved barbering.

Verdens første høvel med seks blader
Barberhøvelen har hele seks blader som gjør at barberingen går unna på halvparten av tiden du bruker med en vanlig høvel. En fuktighetsstripe festet til høvelen gjør huden din myk ved hjelp av vitamin-E, lavendel og aloe vera, og på oversiden har høvelen en trimmer for deg som gjerne vil ha looken av tredagersskjegg en gang i blant.

Høvelen har også åpninger i det fleksible barberhodet som gjør den enkel å rengjøre.

Nå kan du få en gratis prøvepakke med barberhøvelen og to barberhoder. Alt du trenger å betale er porto og ekspedisjonsgebyr på 39 kroner. Samtidig blir du abonnent på barberbladene, slik at du slipper å gå butikken når du må fornye disse. Da vil du motta to firepakninger med refillblader til 149 kroner per pakke hver tredje måned i posten, uten leveringskostnader. Du kan når som helst avbestille din neste pakke dersom du har nok barberblader.

Bestill en prøvepakke her.

Populær hos mannfolka
Menn som tidligere har testet høvelen er overbegeistret for produktet.

- Har brukt både Gillette og Wilkinson Sword, men Dorco Pace 6 overgår alt annet jeg har brukt tidligere. Solid skaft, passe tyngde. Bladene er ubeskrivelig gode, skarpe, glir lett over huden, jevn og fin barbering, lett å skylle. Fantastisk god høvel, sier Martin Mathisen fra Skien.

- Jeg har barbert meg i snart fire måneder, tre ganger per uke med samme blad, og bladet er akkurat like skarpt idag som da det var nytt. Jeg har aldri opplevd dette med andre barberblad. På toppen av det hele er det jo komplett umulig å skjære seg med dette systemet, sier Gunnar Iversen fra Oslo.

Vinn PS4
Alle som tester Dorco Pace 6 gratis er også med i trekningen av en splitter ny Playstation 4.

Bestill Dorco Pace 6 her.

Her kan du se en video om hvordan Dorco Pace 6 fungerer:

HTML EMBED