Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Ragnhild Bendiksen (Privat Brudevoll)

Slik holder hun vekten stabil!

Artisten Line Marie Brudevoll fant løsningen på kostholdet sitt.

- Jeg holder vekten fordi jeg vet hva jeg spiser, sier artisten Line Marie Brudevoll som akkurat nå er ute med sitt kritikerroste debutalbum «Courage».

Hun lever et hektisk artistliv i tillegg til å være treningsintruktør og singel tobarnsmor, og innrømmer at måltidene kan bli uregelmessige samt at det kan være utfordringer når det gjelder å ha et fornuftig kosthold.

Mengdene er nøkkelen
- Ofte blir det mat når det passer, men heldigvis leste jeg en artikkel om SomeBody, sier Line Marie Brudevoll.

- Da skjønte jeg at jeg kan spise det jeg liker hvis jeg passer på mengdene.

- Jeg har spesielt glede av rangeringsfunksjonen i SomeBody hvor jeg finner frem til sunnere alternativer til matvarer som jeg bruker ofte.

Kostholdstjenesten Sombody som er grunnlagt av ernæringsfysiolog Camilla Andersen kan du lese mer om her!

Sjekker innholdet
- Mange opplever at de kan kutte ut slankekurer når de oppdager at de i steden kan avpasse mengdene. Gjaldt det for deg også?

- Jeg har ikke hatt noe spesielle behov for slankekurer i voksen alder, men jeg er nå blitt mer bevisst på kostholdet mitt. Det er utrolig enkelt å sjekke hva maten inneholder, og på somebody.no kan jeg også næringsberegne oppskriftene mine.

Holder trivselsvekten
- Hva er det som motiverer deg ?

- Jeg synes det er spennende å finne sunne alternativer samtidig som det er viktig å spise riktig for å få optimale resultater av treningen.

- Jeg er glad for den kunnskapen SomeBody har gitt meg. På den måten kan jeg være trygg på at jeg holder en vekt som jeg trives med. SomeBody er ideelt for den som vil ha vekk noen ekstra kilo og holde vekten stabil. Den lille justeringen som mange av oss trenger.

Teller ikke kalorier
- Teller du kalorier og avpasser mengden mat i forhold til ditt dagsbehov kanskje?

- Jeg trenger ikke telle kalorier. Nå som jeg vet hvor mange kalorier det er i en sjokolade eller i en bollepose er det enkelt å unngå de verste kaloribombene.

- Det går av seg selv, sier Line Marie Brudevoll.

Line Marie har et naturlig forhold til kropp og «nakenhet», som hun til og med har laget en sang om det! Hør den nye singlen «Naked» fra albumet hennes på www.leventure.no.

Vektkontroll med rett kosthold!
Har du også lyst til å få kontroll over inntaket?

Somebody kan du lære mer om hvordan du kan spise riktig og miste vekt ved å forholde deg til ditt eget kaloribehov.

Få vite hva ditt kaloribehov er, sjekk kalorisynderne i ditt kosthold, sammenlign og bytt ut matvarer, før dagbok og få tips til hvordan du kan spise annerledes.

Les mer om kostholdstjenesten Somebody her