Lær deg reglene og de hemmelige kodene, for hvordan du bør planlegge og gjennomføre daten, fra en kvinnes synspunkt.

Hvis du gjør alt riktig, er du nesten garantert å treffe henne igjen.

Tusenvis av single gutter og jenter har registrert seg på Match. Prøv det du også!

16.00-regelen
Når den første daten nærmer seg, vil jeg som kvinne være bekymret for at du ikke møter opp. Det er derfor det finnes en 16.00-regel. Pass på deadlinen!

Hvis du ringer halv fem for å bekrefte daten klokken åtte, har jeg allerede lagt andre planer for å unngå å risikere skuffelsen. Ring mellom klokken tolv og fire på ettermiddagen, og si at du gleder deg til å møte meg.

Velg lokale med omhu
Hvis vi bor i storbyen, bør den første daten være nærmere mitt sted enn ditt - slik at du kan følge meg hjem. Du bør komme til møtestedet presis, eller noen minutter tidligere.

Hvis du skal hente meg hjemme, bør du senest være fem minutter forsinket. Det kan være jeg setter pris på de ekstra minuttene på badet. Noe senere enn dette er ikke positivt.

Vær en gentleman
Jeg liker å bli behandlet som den fantastiske jenta jeg er, så åpne opp dørene for meg, ta jakken min og trekk ut stolen. Dette gir meg en følelse av at du er en keeper.

Pass på pengebruken
Å spandere altfor mye den første kvelden, vil få meg til å tro at du prøver å kjøpe meg.

Jeg vil heller se bevis på at du er oppriktig interessert i meg, enn å være vitne til hvor mye penger du har på konto.

Vi kan godt dele på regningen hvis du ikke har så god råd, bare vær ærlig. Det er tross alt deg jeg dater, ikke pengene dine.

Vær oppmerksom
Jenter bruker mye tid på å gjøre seg fine og glamorøse. De bruker også mye tid på å lure på om guttene legger merke til det. Kommentér de små detaljene, og du får pluss i boka umiddelbart.

Finn en match – prøv nettdating i kveld.

Komplimenter
Gi meg gjerne noen oppriktige komplimenter, men pass på at det ligger litt tanke bak. Du kan gjerne si at du liker smilet mitt eller at jeg har pene øyne - men jeg har hørt det før. Du kommer lengre med et litt originalt kompliment, og bruk humor for å løfte stemningen.

Introduser meg
Hvis du stopper opp og snakker med absolutt alle, bør du introdusere meg innen tretti sekunder. Unngå å si "dette er vennen min"...

Innen den sjette daten, bør jeg ha møtt dine nærmeste venner. Ellers vil jeg føle at du prøver å holder meg hemmelig.

Ikke skryt av tingene dine
Med mindre en kvinne er svært materialistisk, vil du ikke imponere henne med ting du eier.

La meg i stedet få lære og kjenne hva som er verdifullt med deg som person. Personer som ikke gjør annet enn å skryte av seg selv, er veldig lite sjarmerende.

Noter deg hva jeg drikker
... og spør meg om påfyll når glasset blir tomt, og jeg går en tur på toalettet. Dette får deg til å virke oppmerksom og omtenksom, og mer spesiell enn den forrige jeg datet.

Følg meg til døren
Det er ekstra hyggelig dersom du avslutter kvelden ved å følge meg hjem. Hvis du kjører, kan du godt følge meg til døren. Hvis jeg vil ha deg med inn, inviterer jeg deg. Ikke spør om å få låne badet.

Kyss meg
Hvis daten har vært vellykket, kan du i det minste gi meg et kyss på kinnet. Ikke bli skuffet hvis jeg er usikker på å gjengjelde kysset.

Det kan hende jeg er sjenert eller nervøs fordi jeg virkelig liker deg. Eller kanskje du har dårlig ånde. Det betyr ikke at jeg ikke vil, eller kommer til å ville, ha deg.

Ta hintet
Dersom jeg ikke kysser deg på den andre daten, er det game over. Ta hintet.

Vil du vite hvem din drømmepartner er? Klikk her!

PS: Mer sex og samliv på Side2.no/samliv

(Kilde: Menshealth.com)