Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX NORGE)

Slik kan 192 kroner bli til 22 850,-

En mann fra Oslo stolte på flaksen istedenfor ekspertene på mandag 1.mars og ble belønnet med en solid bunke tusenlapper i gevinst.

Nettavisens traveksperter har fått masse skryt for sine utmerkede travtips og våre lesere har spilt inn solide beløp ved å følge deres råd. Men i noen tilfeller kan det være smart å stole på flaksen, og la tilfeldighetene råde.

Klikk her for å se våre eksperters tips til kveldens travkjøring på Momarken.

Satset smått
En mann fra Oslo valgte den siste varianten da han ville bruke noen kroner på travspill mandag kveld. Han valgte å spille Lyntoto og satset 192 kroner.

Kun en favoritt vant
Spilleren fra Oslo fikk singelstrek på den eneste favoritten som vant (Silver Tap) og med favorittfall i de andre fire løpene ble utbetalingen flotte 22 850 NOK.

Store utbetalinger
Lyntoto er en spilleform fra Norsk Rikstoto der maskinen tilfeldig velger hvilke hester du får på kupongen din. Du får alltid favoritten markert, men i tillegg vil du få krysset en del outsidere. Det finnes masse eksempler på at Lyntoto-kuponger har gått inn med store utbetalinger.

Slik spiller du Lyntoto:
I boksen under der det står Lyntoto, er det bare å velge hvilken bane du ønsker å spille til og hvilket beløp du vil spandere. Minste innsats er kr 48, og syns du det blir for snaut er det mange priskategorier å velge blant.

Følg Håkon og Ola på Facebook