Nettavisen.no

Tjenester

Slik kan deilig og tilfeldig sex bli til ekte kjærlighet

C-date er den erotiske møteplassen hvor sannsynligheten for ekte kjærlighet er stor.

Det er ikke ofte at man hører at en kamerat eller venninne faller hodestups forelsket i personer de har hatt et one-night stand med - noe som kanskje ikke er så overraskende. Når man møtes på for eksempel byen, hvor alkohol er absorbert, er det ikke alltid man viser seg fra sin beste side, samtidig som at fokus på bytur-sex ofte overskygger andre elementer man trenger for å falle for en annen person.

Finn veien fra sex til kjærlighet her

Det finnes imidlertid ett sted hvor veldig mange har opplevd at et one night stand har ført til sommerfugler i magen og til slutt ekte kjærlighet.

På den erotiske datingsiden C-date har nemlig 27 prosent av de som har hatt et one night stand, ført til et stabilt forhold. En prosentsats som til forskjell fra normale byturer er svært høy. La oss fortelle deg hvorfor og hvordan du kan enkelt kan gå fra tilfeldig sex til ekte kjærlighet - og nyte begge deler til det fulle og hele. 

Her kan du registrer deg på C-date helt gratis

Datingstjenesten C-date: Fra sex til kjærlighet

C-date er en erotisk og diskret møteplass som passer for kvinner og menn som ser etter uforpliktende forhold og seksuelle eventyr. Datingtjenesten er basert på et unikt matchingsystem hvor medlemmenes personlige preferanser og mål genererer veldig relevante treff - uansett hva dine seksuelle ønsker skulle være.

Ettersom at matchingsystemet gjør at du allerede i en tidlig fase kommer i kontakt med personer med like seksuelle preferanser, har man allerede fått en fellesnevner man kan bygge videre på. Videre vil man hos C-date kommuniserere gjennom det interne e-postsystemet - hvor man forblir anonym så lenge man selv ønsker - og selv finne veien frem til en person som både interesserer og fasinerer deg. 

Den utpregede fordelen med C-date er at det både er ukomplisert og uforpliktende. Kanskje blir det bare deilig sex, eller kanskje møter du i tillegg den rette - en helt perfekt fremgangsmåte, spør du oss. Her kan du lese mer om hvordan C-date gjør dating helt ukomplisert.

Allerede siden C-date ble grunnlagt i 2008 har over 380 000 nordmenn testet siden, og man ser et særlig økende antall av registerte kvinner som søker menn med like preferanser som seg selv.

Kom i gang med C-date gratis her

Så enkelt kan du få både tilfeldig sex og kjærlighet

C-date kan du opprette en erotisk profil helt gratis og fullstendig uten forpliktelser.

Enkelte funksjoner er imidlertid kun tilgjengelig for betalende Premium-medlemmer. For å oppleve alle fordelene med C-date, vil du sannsynligvis ønske å oppgradere til premium-medlemskap før eller senere.

Fordelene for Premium-medlemmer er at man kan se profiler i sin helhet, inkludert bilder av dine matcher og deres fulle erotiske gallerier. I tillegg kan du som Premium-medlem sende personlige meldinger til dine kontakter. 

Registrer deg på C-date her.