Nettavisen.no

Tjenester

Slik kan du gå ned 5 kilo på to uker

Få en kickstart på livsstilsendringen.


Har progresjonen i nyttårsforsettet ditt stagnert? Da skal du vite at det ikke er så vanskelig å kvitte seg med bilringen. Du kan faktisk miste opp til fem kilo på bare to uker, og det er kanskje akkurat det som skal til for å endre gamle vaner, og føle seg som et nytt og friskere menneske.

Tusenvis har lykkes

Med Vektkonsulentene har tusenvis av personer lykkes med å endre livsstil og gå ned i vekt. Som medlem får du tilgang til ikke bare et stort utvalg av oppskrifter, men maten er også både fristende og smakfull, samtidig som den gir god metthetsfølelse.

Vektkonsulentene.no passer godt både for deg som bare vil gå ned noen få kilo, og for deg som trenger en større vektnedgang for å ivareta din egen helse. For eksempel gikk Ann Charlotte ned 8 kilo som medlem, mens Hilde halverte sin kroppsvekt med en vektnedgang på 65 kilo. Begge lyktes ved hjelp av Vektkonsulentene.

Nå får du 1 mnd gratis ved kjøp av medlemskap.

5:2-kombi

Trenger du en ekstra kickstart på livstilsendringen? Da bør du teste ut Vektkonsulentenes ukeskur; 5:2-kombi. Kuren er svært effektiv og du kan gå ned opp til fem kilo på de to ukene man anbefaler å følge den. Som medlem av Vektkonsulentene.no får du ukentlige menyer og oppskrifter som gjør det enkelt for deg å få i deg akkurat det som er nødvendig for at nåla på baderomsvekten skal gå nedover.

Maten du spiser i løpet av de to ukene er fulle av proteiner, sunt fett og færre og sunnere karbohydrater. Men det er samtidig fokus på mye smak med ingredienser som chili, mynte, mørk sjokolade og vanilje. Det er derfor ingenting i veien for å kose seg samtidig som kiloene forsvinner.

Dagene med lett faste betyr ikke at du skal unngå mat, men at du skal holde deg innenfor et inntak på 500 - 600 kcal fordelt på tre måltider. For eksempel kan frokosten din være mager kesam med bringebær, sitron og erstragon, til middag spiser du squashspagetti bolognese og som et mellommåltid kan du kose deg med jordbær med mager kesam og mynte.

Nå får du 1 mnd gratis ved kjøp av medlemskap.

Et tilbud du ikke bør gå glipp av

Ble du nysgjerrig på å prøve Vektkonsulentene.no bør du slå til. Nå har du nemlig muligheten til å få én måned gratis ved kjøp av medlemskap.

På Vektkonsulentene.no får du kostholdsdagbok, deilige oppskrifter med ingredienser som øker både smaksopplevelse og metthetsfølelse. Du får tilgang til treningsprogram tilpasset ditt nivå og du kan spørre eksperter innen ernæring og trening om råd.