Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Poppe, Cornelius (Scanpix)

Slik kan du også tjene penger på OL

Det kan være smart å spille mot de norske.

Norsk Tipping satser stort på OL i Vancouver, og mange nordmenn har latt seg friste til å sette penger på de norske utøverne på Langoddsen og Vinneroddsen.

Vinneroddsen er det flytende odds, noe som innebærer at oddsen varierer etter hvilke objekter (utøvere) spillerne satser mest penger på.

En uke ut i mesterskapet har det tegnet seg et tydelig bilde; de norske utøverne har en tendens til å bli litt overspilt.

Onsdag 24. februar er det mulig å vinne 77 millioner kroner i Viking Lotto. Klikk herfor å levere kupongen som kan gjøre deg styrtrik.

Det er ikke noe galt i at spillerne håper på norske triumfer og spiller med hjertet, men for spillere som er ute etter gode odds, kan det være lurt å følge med på oddsen på de beste utenlandske konkurrentene. Ofte er oddsen på disse langt høyere enn de ville vært dersom oddsen hadde blitt satt etter sannsynligheten for at de skal vinne.

På tirsdagens jaktstart i skiskyting for menn hadde for eksempel Ole Einar Bjørndalen, som startet 1,41 minutter bak lederen Vincent Jay, bare 3,76 på Vinneroddsen. Hadde du satset 100 kroner på Emil Hegle Svendsen (og han hadde vunnet), ville du ha sittet igjen med beskjedne 167 kroner.

Vinneren av jaktstarten, svenske Björn Ferry som startet 28 sekunder før Bjørndalen, hadde hele 22,15 i odds. Mens Jay, som gikk først ut i sporet, hadde 9,08 i odds.

Langoddsen kan man spille dueller (utøver mot utøver) på de ulike OL-øvelsene. Her er oddsen fast, men Norsk Tipping har en tendens til å sette oddsen litt lavere på de norske deltakerne, noe som gjør at det skal kunne gå an å finne gode objekter blant utlendingene som er satt opp mot norske utøvere.

Nyhet: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

Alt du trenger å vite om OL finner du her!

Kommersiell informasjon om Nettavisens tjenester:
Nettavisen har inngått et pilotsamarbeid med Norsk Tipping som innebærer at leserne nå kan levere alle Norsk Tippings spill på Nettavisen. Nettavisen vil også publisere stoff om lottovinnerne hver uke.

Du trenger ikke å gå i kiosken for å levere Lotto- eller Tippekupongen, men kan i stedet levere spillene på pc-en hjemme eller på jobb via Nettavisen.

Slik går du frem for å levere spill på Nettavisen:

* Dersom du ikke har spillkort og/eller kortleser, kan du bestille dette på denne lenken. Kortleseren er gratis.

* Når du har mottatt kortleseren, plugger du denne inn i pc-en og setter inn spillkortet.

* Deretter går du inn på en av lenkene under og følger instruksjonene for utfylling av kuponger og innlevering.

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag og onsdag)

Langoddsen (alle dager)

Lever spill på mobilen

Alle resultater finner du her

Ferske oddstips hver dag på Nettavisen!

Nettavisens ekspert: Få Håkons travtips på mail