Nettavisen.no

Tjenester
(PA/Scanpix)

Slik kan du se Wolves - Liverpool gratis

Direktesendt Premier League-kamp på nett.

Liverpool-fansen har ikke hatt så mye å glede seg over denne sesongen, men lørdag 22. januar kan de i alle fall trøste seg med at det ikke koster noe å se favorittklubben spille.

Norsk Tippings hjemmeside viser nemlig oppgjøret mot Wolverhampton gratis fra klokken 13.45. Du trenger heller ikke å registrere deg for å se kampen.

To timer og et kvarter senere er det duket for en spennende tippekupong med 3,9 millioner kroner i bonuspotten og 300.000 kroner i pausejackpot. Lørdag er også siste sjanse for å vinne Superweekend med Norsk Tipping til England. Alle som får ti rette eller mer på lørdagskupongen, er med i trekningen av de ti siste billettene.

Sportspill.no kommer som alltid med omtale av samtlige kamper på kupongen og eksperttips.

Spill uten kortleser
Den store nyheten fra Norsk Tipping den siste tiden er at det nå er mulig å levere Tipping, Lotto og spillselskapets øvrige spill uten kortleser.

Hvis du er en av mange som har irritert deg over å ha glemt kortleseren hjemme når du sitter på jobben og ønsker å spille på Bjørndalen, Northug eller en spennende fotballkamp, kan vi glede deg med at det nå går an å levere spill med mobilidentifikasjon.

For å levere spill på den nye måten, må du klikke deg inn på denne lenken og følge instruksjonene.

Du må være kunde hos Norsk Tipping med mobilnummeret registrert for å kunne benytte deg av løsningen. Registrer deg som kunde her.

Det er også mulig å spille på iPhone, Android og andre smarttelefoner.