Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Thinkstock.com

Slik kan du unngå skattesmell på firmabilen

Dette sparer deg for tid og penger, og gjør hverdagen enklere.

Privat bruk av firmabilen kan fort koste deg dyrt. Har du glemt å melde fra om fri bil innen fristen eller har mangelfull dokumentasjon på bilbruken, kan du risikere opptil 60 % i tilleggsskatt.

Med AutoGear kjørebok trenger du ikke å bekymre deg for uryddige kjørebilag og manuell loggføring. Denne GPS-enheten gjør jobben for deg, og registrerer all kjøring automatisk. Du sparer både tid og penger, og har full kontroll over det du kjører privat og i arbeidssammenheng.

Godkjent kjørebok

AutoGear er en batteridrevet GPS-enhet på størrelsen med en fyrstikkeske, som lagrer bilens posisjon hvert 5. sekund. Den krever ingen montering, og kan lades via USB, stikkontakt eller sigarettenner.

Enkel programvare

Hver enkelt kjøretur loggføres automatisk med dato, tidspunkt, kartsøk, antall km og beløp. Det er mulig å legge inn selv navn, utlegg for parkering og turens formål.

AutoGear kjørebok registrerer i tillegg alle bompasseringer med korrekt beløp. Har du spesialavtale eller egen rabatt kan du legge inn dette i programmet for justering av satsene. Den varsler også om fotobokser i hele Europa, samt norske gjennomsnittssoner og i tunneler.

Kjøreloggen overføres enkelt fra GPS-enheten til din PC. Du har muligheten til å redigere og skrive ut reiseregninger eller komplett kjørebok som vedlegg til selvangivelsen.

Konkurransedyktig pris

AutoGear passer til alle typer brukere, bl.a. yrkessjåfører, selgere, håndverkere og eiendomsmeglere. Ingen turer blir glemt, og kjørelengden blir helt nøyaktig.

AutoGear kjørebok har en meget konkurransedyktig pris på kun 1590,- og ett års gratis bruk. Fra år to koster det 99,- pr mnd hvis man fortsatt ønsker å bruke produktet.

Les mer om AutoGear kjørebok her