Nettavisen.no

Tjenester

Slik klarte Henning å kutte ut både cola og sjokolade

Kosttilskuddet Chili Forte har gitt Henning Nygaard (21) både overskudd i hverdagen og bidratt til redusert søtsug.

Henning Nygaard (21) fra Nittedal opplevde i høst det veldig mange nordmenn sliter med; manglende energi og overskudd i hverdagen. 

Når Henning våknet opp om morgenen, var både hode og kropp preget av å være tung, treg og energiløs. Gjennom dagen ble han fort sliten og trøtt, noe som gjerne resulterte i en anspent og til tider hissig holdning.

Som stallgutt og hovslager - et yrke som krever både styrke, presisjon og god utholdenhet - ble hverdagen til Henning svært utfordrende. Han var derfor fast bestemt på at han måtte gjøre noen grep.

Kosttilskuddet som gir deg hverdagen tilbake

Med tips fra eieren av stallen Henning jobber i, bestemte han seg for å prøve kosttilskuddet Chili Forte.

Nå, etter 3 måneders bruk, er hverdagen til Henning snudd helt på hodet - og det til det positive. Han er mye kvikkere i kroppen, men også til sinns. Om morgenen våkner han opp med et overskudd som gir han en lyst og glede til å gripe dagen.

Når Henning forteller om hvordan Chili Forte har hjulpet han på jobb, hører man en lettelse i stemmen.

- Å være stallgutt og hovslaget er et hardt yrke, både fysisk og mentalt. Etter at jeg begynte med Chili Forte, er jobben barnemat! Jeg har mye mer overskudd til å gjøre jobben bra, og jeg holder ut mye, mye lenger. 

- Jeg har fått en bedre form på kroppen!

I tillegg til dette forteller Henning at bruken av kosttilskuddet Chili Forte også har gitt andre positive ringeffekter.

- Søtsuget har, veldig overraskende, forsvunnet. Jeg drikker mye mindre cola og spiser mindre sjokolade. Dette har ført til at jeg helt enkelt har fått en bedre form på kroppen!

Henning er ikke i tvil om at dette er noe som har hjulpet han i hverdagen, og ved spørsmålet om han anbefaler det til andre, er han veldig klar.

- Bare ta det! To kapsler med Chili Forte om morgenen, gir deg det trykket du trenger i hverdagen! 

Ønsker du å prøve Chili Forte, kan du enkelt bestille produktet nedenfor: