Nettavisen.no

Tjenester

Det er mye penger å spare på drivstoff hvis du betaler med 365Privat MasterCard.
Det er mye penger å spare på drivstoff hvis du betaler med 365Privat MasterCard.

Slik kutter du de skyhøye bensinprisene

Lei av bli flådd hver gang du fyller drivstoff? Da bør du skaffe deg dette kredittkortet.

I april og mai 2018 har drivstoffprisene blitt stadig høyere, og i uke 22 ble det et nytt prishopp (se graf litt lenger ned i saken) for norske bilister.

De rekordhøye prisene forklares med en oppgang i oljeprisen og en styrking av dollaren - noe som har ført til at innkjøpsprisene for bensin og diesel har økt.

Ifølge globalpetrolprices.com er Norge for tiden det tredje dyreste landet i verden når det gjelder diesel og det fjerde dyreste hvis du skal fylle bensin.

Grafen viser utviklingen i listeprisen for bensin fra 19. februar og frem til 28. mai (uke 22). Kilde: globalpetrolprices.com.


Kutter regningen fra første liter
Heldigvis finnes det en enkel metode å redusere utgiftene til drivstoff på. Med kredittkortet 365Privat MasterCard får du til sammen 94* øre i rabatt med dagens bensinpris når du tanker på Esso-stasjoner. Ved en literpris på mer normale 14 kroner er rabatten på 85 øre.

Tilbudet gjelder fra første liter og gjelder hele året. Dette er utvilsomt Norges beste drivstoffavtale for privatkunder, og alle bilister burde derfor skaffe seg kortet for å spare mest mulig på drivstoff.

Som 365Privat Mastercard-kunde får du også 2 prosent cashback på alle bensinstasjoner i hele verden.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet

Testvinner ti ganger
365Privat MasterCard er kåret til Norges beste kredittkort av norske medier hele ti ganger de siste årene. Markedets beste drivstoffrabatt er naturlig nok én av grunnene til suksessen, men det er også andre fordeler som trekkes frem i kåringene.

Brukerne får blant annet tilgang til fordelsprogrammet Danske Bank Reward, der du får lukrative rabatter hos et stort utvalg av butikker. I tillegg får kortholderne tilbud på strømavtale, reiseforsikring og leiebil.

Det koster ingenting å eie eller anskaffe 365Privat, og du får inntil 45 dager rentefri kreditt på alle varekjøp.

For å bli godkjent kunde må du være over 21 år.

Les også: Tidenes priskrig på strøm

*34 øre i rabatt per liter drivstoff (inkl. mva.) på pumpeprisen, i tillegg til 3,65 prosent cashback som du får med 365Privat. Rabatten gjelder på alle Esso-stasjoner i Norge, med unntak av enkelte marinaer og små stasjoner.

Eff.rente 25,53%, 15.000 o/12 mnd, kr. 16.929. Årsgebyr: 0 kr.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet