Nettavisen.no

Tjenester

Slik leser du blogger på mobil

Last ned appen og få enkel tilgang til dine favorittblogger.

(SIDE2): Etter at Blogglisten.no ble lansert for snaue fire år siden, har den uavhengige bloggportalen vokst seg til en oversikt med mer enn 36.000 registrerte blogger.

På Blogglisten finner du selvsagt de store bloggerne som Fotballfrue, Nettenestea, Ida Wulff og Ulrikke Lund, men også tusenvis av mindre blogger innen temaene interiør, mat, politikk, mote og trening, bare for å nevne noen få.

Etter suksessen Blogglisten har hatt så langt er det på tide å skape mer brukervennlige versjoner av tjenesten, og først ut kommer en app for iPhone og Android.

Få Blogglisten på din mobil her.

- Bloggleserne kan nå samle favorittbloggerne sine på ett sted og enkelt kunne følge med på hvem som har kommet med nye innlegg, uansett hvor man befinner seg, sier Line Petersen, prosjektleder for mobil i Mediehuset Nettavisen.

Hun forteller at på den nye appen kan man i tillegg til å følge sine gamle favoritter og de norske toppbloggerne, også oppdage helt nye blogger.

- Hver dag vil redaksjonen i Side2 finne underholdende og interessante blogginnlegg som vil dukke opp under anbefalte blogger, her er det altså mulighet for å oppdage og følge helt nye stjerner i blogguniverset, sier Petersen.

I forbindelse med lanseringen av appen vil fire heldige blogglesere få hvert sitt ikonsmykke fra Celine Engelstad til en verdi av 2300 kroner. Alt man må gjøre er å sende inn sitt telefonnummer for å motta lenke til appen. Både nedlasting av appen og deltagelse i konkurransen er helt gratis.

Få appen og delta i konkurransen her.