Legg inn ditt helikopteroppdrag på MittOppdrag.no.

Å arrangere events og kick-offs for de ansatte eller et utdrikningslag for bestekompisen kan være et ork, og det er vanskelig å finne på noe som ikke deltakerne har vært med på før.

Hva med å leie et helikopter med pilot og ta med de ansatte eller den vordende brudgommen på en skikkelig luftetur?

Det finnes flere helikopterselskaper rundt omkring i landet som tilbyr langt mer enn bare vare- og persontransport.

Som bedriftsleder kan du få skreddersydde opplevelsespakker for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Og for en vennegjen på utdrikningslag kan man knapt starte dagen med et større adrenalinkick enn å lette sammen i et helikopter.

På Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no kan du innhente tilbud fra helikopterselskaper som tilbyr underholdningsturer. Ved å legge oppdraget ut på anbud vil du motta tilbud fra flere selskaper, og du vil dermed kunne danne deg et bilde av prisnivået for denne typen tjenester.

Legg inn ditt helikopteroppdrag på MittOppdrag.no.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll