Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik sikrer du deg juledaten

Med disse 4 tipsene er du garantert et romantisk eventyr i høytiden.

En uke til julaften, og du tror kanskje alt håp er ute? Vel, det er noen ekstra store fordeler ved å leve i en moderne tid.

Ikke bare kan du finne alle andre single og søkende mennesker, samlet å et sted på nettet, men du kan også finne fram til de som har ønsket legning, lyse eller mørke av utseende, med eller uten barn, interessert i fjellklatring eller ikke og så videre.

Her søker flest single etter en partner

Julepynt deg!
Julehøytiden er en ekstra god tid for dating, fordi mange andre «konkurrenter» nå tror at en pause er løsningen. Derfor er tips nr. 1 å oppdatere profilen din eller selve bildet med julepynt.

På den måten viser du at du er aktiv og online nå i julen, og samtidig skiller bildet ditt seg ut fra alle de andre.

Selvsikkerhet
Deretter er det tid for å «booste» egoet. De fleste kvinner synes at selvsikkerhet er sexy, så derfor er tips nr. 2 å be dine beste venner fortelle deg dine tre beste egenskaper.

Ikke bare vil det hjelpe deg med selvfølelsen, men det vil også gi deg et hint om hva du bør fokusere på, både i din nettprofil og på datene du etter hvert skal på.

Book «dater»
Når det nye året ringes inn, starter igjen mange klappjakten på en partner. Derfor er tips nr. 3 at du skal å booke dater nå i julen, slik at du slipper å drukne i jungelen av beilere når januar er her.

Skru på sjarmen og inviter så mange som mulig ut på date nå, så slipper du å vente utålmodig på svar i innboksen på nyåret.

Husk også på at en date ikke må være en middag på en fin restaurant. Du imponerer mer om du får til noe unikt, som hun eller han kan huske deg for i ettertid. Hva med en tur til yndlingsmuseet, en sledetur med tilhørende kakaopause eller en spennende forelesning om noe dere kan diskutere ut i de små timer?

Les også: Slik sjarmerer du daten

Inviter på fest
En god unnskyldning til å invitere noen ut, er å invitere de med på en fest du selv er invitert på, med følge. Dette er også tips nr. 4, til å sikre kjærlighet i julen. Det er også en god test med hensyn til hvilken partner du vil trives med i fremtiden.

Er det en person som vennene dine elsker, og som du selv har det fint sammen med, så er det kanskje verdt å invitere på en date nr. 2? Husk at ikke alle kjærlighetshistorier starter med «love at first sight».

Les også: 3 steg til Mr. Wonderboy

Ta testen og la oss hjelpe deg finne den rette!

(Kilde: Happenmag.com)