Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock.com)

Slik sjekker du opp en «hot chick»

8 ting du ikke vet om de peneste jentene, men som du burde vite.

Du trodde det kanskje ikke, men jo da, de peneste jentene sliter også med å finne sin drømmepartner.

Det er klart at vakre jenter har draget på flere menn enn en mer alminnelig jente. Samtidig gjør det det vanskeligere for jenter som er heldige med utseendet fra naturens side, å finne en som virkelig liker de, og ikke bare er sammen med de fordi de er pene, og for å imponere venner.

Lær hvilke myter som bare er myter, og få vite hvordan du kan imponere og kapre en skjønnhet.

Ta test og se hvem som passer for deg!

Sjekk ut hvilke single naboer du har!

Ikke alltid innbilske
Jo mer vakker en kvinne er, desto mindre selvtillit synes hun å ha. Det er kanskje ikke så rart, for dersom man hele sitt liv har mottatt komplimenter for et pent utseende, vil man vel anta at det er den ene verdien man er velsignet med.

Ikke lei komplimenter
Dette forteller oss også en annen ting - nemlig at vakre kvinner ikke er lei av å få komplimenter. Dersom de er vant til å få det, og det gjør at de føler seg bra, vil det å ikke få et kompliment gi de dårlig selvfølelse, og de vil tro at noe er galt.

Vil du score ekstra poeng så gi kompliment for noe som ikke er så åpenbart. Det kan være å kommentere søte smilerynker fremfor fint hår.

Går ikke bare ut med kjekke menn
Journalist Anna David i HappenMag.com sier at det kan være vanskelig å finne en mann som både er kjekk og har mange smarte ting å si.

Ofte så takker også pene jenter ja til en «date» med en nerdete eller helt vanlig gutt, fordi kjekke gutter kan være ekstremt opptatt av sitt eget utseende, og er ikke alltid de mest spennende samtalepartnerne.

Blir dumpet
Man skulle kanskje ikke tro det, men det er jo to personligheter som skal passe, så det hjelper ikke bare å være pen. David forteller at hun selv har blitt dumpet av en mann som syntes hun var for dårlig til å barbere seg...

Vi har alle forskjellig oppfatning av hva som er viktig i livet, og hva vi vil prioritere. Å finne en som har samme syn på ting, vil naturlig nok føre til færre diskusjoner i forholdet.

Ikke undervurder deg selv
Dersom du stadig fremstiller deg som den «svake» parten, så oppfattes ikke det så positivt av en kvinne. Kvinner liker ikke å føle at de er sammen med en underlegen part, så dersom du føler det, bør du holde det for deg selv, ellers blir det nok ingen «second date».

Forskning viser at kvinner faller for «badboys», selv om det kanskje ikke er det man ønsker seg i lengden.

Kan ha høy IQ
Mange vakre kvinner har gått på universitetet, og vil derfor sette pris på om du snakker med de om politikk, kultur etc. De er nemlig ikke bare opptatt av hår og mote. Trenger du tips på hva du kan snakke med en vakker kvinne om, så ta en titt i avisen før neste date, eller les noen «first date» -artikler rundt temaet.

Antar ikke at de får noe automatisk
Det er ofte slik at man sier at en vakker kvinne bare fikk noe, eller ble valgt til noe, på grunn av utseendet. Men dette stemmer nok ikke alltid. David hevder mennesker er enten interessante eller kjedelige, og at det de oppnår ikke har noe med utseendet å gjøre. Prøv å snakke med en vakker kvinne, og se selv.

Er ikke lei av å bli sjekket opp
Mange menn tør ikke sjekke opp en vakker kvinne, og noen blir til og med frarådet det. «Ta sjansen og snakke med oss», sier David. Om du ikke skulle lykkes kan du alltid skylde på at hun var overlegen, mindre smart, for materialistisk eller lignende.

Massevis av søte og kjekke single mennesker finner du her. Tør du ta sjansen?

Vil du ha hjelp til å finne den rette? Ta testen og bli matchet!

(Kilde: Happenmag.com)