Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Slik sjekker du på nyttårsfesten

Få draget på den store festen ved å fremstå som en spennende og selvsikker samtalepartner.

Vi har samlet noen av de beste triksene for å bli oppfattet som en interessant person, og for å få draget hos det motsatte kjønn. Lær de før årets aller største og aller siste fest.

Ønsker du deg en partner? Møt likesinnede på Side2 Match!

Utover fakta
Hvis dere har snakket sammen en stund, og du har fått vite alle fakta om din partner, så ikke fortsett å stille spørsmål som «For hvilket firma» eller «Kan jeg stille deg et faglig spørsmål». Isteden bør du forsøke å finne ut hvorfor din samtalepartner har valgt akkurat den karrieren, hva han eller hun liker og ikke liker ved arbeidet sitt etc. På denne måten får du vite mer om han eller henne, vedkommendes tanker og meninger om livet generelt.

Et annet eksempel er om din samtalepartner forteller deg at han eller hun har vært i Italia. Istedenfor å si «Er ikke Firenze flott?» eller «Besøkte du Colosseum?», spør du om hva vedkommende likte ved reisen, stedet etc. Får du dem til å snakke om følelsene bak fakta, er du på god vei til å skape virkelig og god konversasjon, og det vil bli husket.

Ikke fortell om eksen
Selv om det kan være fristende å fortelle om dine tidligere forhold, er det ikke så smart å gjøre dette ved det første møtet. Hvis man forteller om tidligere forhold så legges det som regel vekt på det negative og på ting som ikke fungerte, noe som igjen kan stille deg i et dårlig lys.

Det er heller ikke noe din samtalepartner kanskje ønsker å snakke om, så å stille spørsmål om dette, kan fort lede til at han eller hun forsvinner. Du ønsker verken det eller at vedkommende skal oppfatte deg som svært nysgjerrig, og derfor lar du dette temaet ligge.

Pauser i samtalen
Det er helt naturlig at det vil oppstå pauser i samtalen du har med en fremmed, uansett hvor mye det kan virke som om kjemien stemmer. Det er nemlig helt naturlig at små pauser oppstår, og det behøver altså ikke være negativt. Dersom du klarer å forsone deg med disse pausene, kan det faktisk føre dere enda nærmere hverandre.

75% av medlemmene på Side2 Match søker et langvarig forhold!

Vær positiv
Du har kanskje hørt det før, men ingen ønsker seg en sur og negativ kjæreste. Er man på utkikk etter en partner ønsker man seg samtidig et eventyr, og de starter sjelden med klaging og syting over elendighet, ekskjærester etc. Forestill deg at du er en skuespiller i en romantisk film. Hvordan ville du ønske at historien begynte?

Kontroll over alkoholinntaket
Du er ikke sexy når du er full! En drink eller to gjør deg mindre sjenert, men ikke tenk på alkohol som en trylledrikk du blir mer selvsikker av. Å drikke mye på tom mage kan fort forvandle en kvinne fra å være hyggelig selskap til å bli en usjarmerende kaklehøne, eller en mann til å bli en innpåsliten, overmodig «sleazebag».

Vær selvsikker
Både menn og kvinner synes selvsikkerhet er både sexy og ekstremt attraktivt. En kvinne som ser stolt og uavhengig ut, kan ikke unngå å få oppmerksomhet fra en mann. En mann som oser av selvsikkerhet blir fort festens midtpunkt.

Ingen ønsker en arrogant kjæreste, men tror du at du ser feit eller stygg ut, så vil det synes på deg og drepe all din sexappeal. Det handler heller ikke bare om fysisk sikkerhet. Alle liker en som kan snakke for seg og som kan si sin mening om ting.


Noen sitater du bør lære deg utenatt:

1. Hvis du vil prøve deg på en venn
«I det søte vennskap, la det også være latter og deling av gleder.» - Kahlil Gibran

2. Med en belest person
«Jeg har gitt opp å lese bøker. Det tar fokuset vekk fra meg selv.» - Oscar Wilde

3. Når du vil kysse istedenfor å snakke
«Et kyss er et elskelig triks skapt av naturen, for å stoppe talen når ord blir overflødige.» - Ingrid Bergman

4. Du blir tatt i å se på en annen
«Øynene kan ikke holdes ansvarlig når det er hjernen som ser.» - Publilius Syrus

5. Når du ikke vil dele følelsene
«Alle de store gledene i livet er stille.» - George Clemenceau

6. Når du er ikke klar til å binde deg
«La det være luft i vårt samvær» - Kahlil Gibran

7. Når du vil overtale noen til å være frekk?
«Følger du alle reglene i boka, går du glipp av all moroa.» - Katharine Hepburn

Ingen single på festen? Møt en partner på Norges største datingsted - Side2 Match!

Les også:
15 ting menn vil at kvinner skal vite
15 ting menn bør vite om dating