Anbudstjenester på nett er blitt det naturlige stedet å gå for stadig flere privatpersoner og bedrifter når de skal skaffe seg alt fra snekker, regnskapsfører og vaskehjelp til personlig trener , catering og eiendomsmegler.

Nettavisens MittOppdrag.no er en av landets største anbudstjenester, men mens de andre aktørene først og fremst formidler håndverkeroppdrag, kan du få utført oppdrag innen de aller fleste bransjer gjennom MittOppdrag.no.

Hver uke formidler vi over tusen oppdrag, og vi får mange hyggelige og positive tilbakemeldinger fra lesere som har spart tid og penger på gratistjenesten.

Her har vi samlet et utvalg med fornøyde brukere av MittOppdrag.no.

Advokat til halv pris
Pensjonisten Elisabeth Høydal fra Vikersund har brukt MittOppdrag.no både til å skaffe seg snøstoppere på taket og for å få tak i en advokat til å sette opp testamente for barna.

Hun erfarte at prisforskjellene var store, og hun valgte å slå til på det siste og billigste advokattilbudet hun fikk.

- De andre advokatene lå på 2000 til 2500 kroner, men denne tok bare 1000 kroner for arbeidet. Konsultasjonen var også vellykket, og vi sparte både tid og telefonutgifter ved å bruke nettet. Derfor er jeg veldig glad for at jeg brukte Mittoppdrag. Det var meget vellykket, forteller Høydal.

Du kan få tak i alle typer advokater på Mittoppdrag:

Arveoppgjør
Barnerett
Familierett
Forretningsadvokat
Patent
Selskapsrett
Skilsmisseadvokat
Strafferett

Les mer om Elisabeths erfaringer med MittOppdrag.no her.

Her kan du få tilbud fra advokater gjennom MittOppdrag.no

Sparte 30.000 på oppussing
Helge Krogsbøl fra Oslo var ikke fornøyd med håndverkeren som skulle pusse opp badet og kjøkkenet. Han innhentet derfor i stedet anbud på MittOppdrag.no og sparte minst 30.000 kroner på å bytte til en annen tilbyder.

- Klart pris var en del av det, men viktigst var det å få noen som jeg kunne stole på, både med hensyn til kvalitet, tidsperspektiv og pris. Og det å få en håndverker som ikke gir deg noen negative overraskelser er gull verdt når det gjelder spart tid og sparte ergrelser, sier han.

Les mer om Helges erfaringer med MittOppdrag.no her.

Her kan du få tilbud fra snekkere, rørleggere, elektrikere og malere på MittOppdrag.no.

Sparte borettslaget for 50.000 kr årlig
Lars Fjeldstad er styreleder for et sameie på Majorstuen i Oslo. Styret i borettslaget hadde lenge vært misfornøyd med kvaliteten på vedlikeholdet fra eksisterende leverandør av renholds- og vaktmestertjenester. Prisen var heller ikke optimal.

Derfor bestemte han seg for å se om han kunne få tilbud fra billigere og mer seriøse aktører gjennom MittOppdrag.no.

– I løpet av få minutter tikket de første tilbyderne inn, og jeg måtte stenge annonsen etter en uke da det ble for mange forespørsler å besvare, sier Fjeldstad.

Etter en runde med befaringer satt Fjeldstad igjen med fem konkrete tilbud.

– Det skilte om lag 65 prosent mellom det billigste og dyreste tilbudet. Men nå var ikke pris det aller viktigste. Vel så viktig var at vi fant noen som kan sine ting og som gjør jobben ordentlig, sier han.

– Alt i alt er vi svært fornøyd med respons og det valget vi har foretatt. Antatt årlig besparelse er cirka 50.000 kroner i forhold til dagens leverandør, men i det lange løp vil dette beløpet bli vesentlig høyere. Pris var en ting, men å få inn den riktige samarbeidspartner med riktig kompetanse og servicegrad veide mest i denne prosessen, sier han.

Les mer om Helges erfaringer med MittOppdrag.no her.

Her kan du få tilbud på vaktmestertjenester på MittOppdrag.no.

Enorme prisforskjeller på elektrikere
Morten Francke Jensen skulle fornye og modernisere sikringsskapet og samtidig få lagt opp en ny kurs. Derfor hadde han behov for elektriker.

- Jeg hadde ikke hørt om MittOppdrag da jeg kom over en annonse eller artikkel om det nye nettstedet. Det hørtes ut som en god idé å la flere by på jobben, sier Francke Jensen.

Samme kveld la han inn en beskrivelse av oppdraget. Dagen etter hadde syv firmaer av ulik størrelse gitt anbud.

Ifølge Francke Jensen kom alle fem som avtalt til besiktigelse og i løpet av en uke hadde han fått pristilbud og arbeidsbeskrivelser fra samtlige.

- Det var da jeg fikk den store aha-opplevelsen. Det var ikke store forskjeller i arbeidsbeskrivelsene og innhold i oppdraget, men prisene avvek kraftig. Det rimeligste firmaet, som også var det største, opererte med en pris på en trededel av det dyreste tilbudet. Valget var enkelt, sier Francke Jensen.

- Sammenlignet med det dyreste tilbudet sparte jeg 16.000 kroner. Sammenlignet med det nest beste sparte jeg cirka 4000 kroner, sier Francke Jensen, som er meget fornøyd med arbeidet som ble utført.

Les mer om Mortens erfaringer med MittOppdrag.no her .

Her kan du få tilbud fra elektrikere gjennom MittOppdrag.no.

Julebord på 1-2-3
Geir Ove Aalberg fra Trondheim pleier å bruke MittOppdrag.no når han skal bestille julebord til bedriften sin. Slik sparer han både masse tid og penger. Slik beskriver han prosessen første gang han brukte MittOppdrag.no på vegne av firmaet.

- Vi hadde 35 ansatte og et begrenset budsjett for julebordet på 45.000 kroner. Jeg ville gjøre mest mulig ut av pengene og satset derfor på å legge ut et oppdrag på MittOppdrag.no, forteller han.

I løpet av tre dager hadde Aalberg fått ni anbud, og fire av disse passet ønskene hans.

- Etter en e-post var julebord bestilt innenfor budsjettrammen, og jeg hadde brukt maksimum 30 minutter på hele prosessen. Året før brukte jeg mange timer på telefoner, e-poster, søking på internett med mer, sier han.

Les mer om Geir Oves erfaringer med MittOppdrag.no her.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll