Nettavisen.no

Tjenester

Slik sparer du penger på regnskapsføringen

Dersom du gjør litt selv er det mye å spare.

Visma SmartAccounting kombinerer smarte online løsninger med profesjonelle regnskapsførere til faste lave priser.

Visma SmartAccounting er en nett-tjeneste som endelig kobler sammen regnskapstjenester med nye løsninger som gjør det enklere å gjøre noe av regnskapet selv.

Løsningen er at du kan spare ved å gjøre litt selv - da får du regnskapstjenester du har råd til.

Smarte online løsninger i kombinasjon med profesjonelle regnskapsførere

Visma SmartAccounting kombinerer smarte online løsninger med profesjonelle regnskapsførere til faste lave priser. Tjenesten gjør det enklere for deg å ta den delen av regnskapet du klarer å gjøre selv. Den delen av regnskapet du ikke kan så mye om, eller ikke har tid til å gjøre, kan du overlate til din online regnskapsfører som står parat.

Regnskapsrapportene dine får du tilgang til på MyVisma når du trenger dem, enten på iPhone, nettbrettet eller din bærbare datamaskin.

Her kan du prøve Visma SmartAccounting gratis!

Prøv før du kjøper

Det er ikke morsomt å måtte betale for noe du er misfornøyd med. Det slipper du hos Visma SmartAccounting: prøv den pakken du ønsker før du kjøper - gratis.

Slik er du sikker på at du får den tjenesten du har behov for.

Å komme i gang er enkelt: Bare gå til Visma SmartAccounting, legg igjen navn og telefonnummer, og trykk send. Deretter vil du bli oppringt av en av regnskapsførerne i Visma SmartAccounting som kan hjelpe deg videre.

Tre pakker

Visma SmartAccounting har delt opp sitt tilbud i tre pakker med faste lave priser. På den måten kan du velge akkurat de tjenestene som du har behov for, og overlate resten til din online regnskapsfører.

1. Full pakke

Visma SmartAccounting fungerer på alle enheter.

Med Full pakke tar Visma SmartAccounting det totale ansvaret for regnskapet ditt, og står ansvarlig for at regnskapet blir korrekt i henhold til gjeldende lover, regler og praksis. Du får de samme tjenestene som hos et tradisjonelt regnskapsbyrå. I tillegg tar Visma SmartAccounting kjøringen av lønn for deg, og ved hjelp av en egen web-løsning blir reiseregninger en lek.

Det eneste du må gjøre er å fakturere på web, samt skanne innkomne bilag til din regnskapsfører. Du får selvfølgelig gratis hjelp til å komme i gang av din online regnskapsfører, som er tilgjengelig på chat, telefon og mail.

2. Komplett

Du fakturerer på web, og skanner innkomne bilag til din online regnskapsfører selv. Din online regnskapsfører tar seg av bokføringen, avstemningen av regnskapet, og mer. Komplett-pakken er mindre omfattende enn Full pakke, men fortsatt juridisk godkjent.

Regnskap du har råd til.

3. Gjør det selv

Gjør det selv, og få regnskapstjenester du har råd til. Med denne pakken kan du velge om du vil føre regnskapet selv, eller kun fakturere på nett. Regnskapet føres med en kombinasjon av Visma SmartAccounting og Visma eAccounting - to tjenester som gjør det enklere å gjøre jobben selv. Hvis du trenger hjelp står din online regnskapsfører klar for å svare på faglige spørsmål, eller selve bokføringen.

Fortsatt usikker?

Dersom du går til hjemmesidene til Visma SmartAccounting kan du få mer informasjon om de forskjellige pakkene. Skulle du ha flere spørsmål om hva Visma SmartAccounting kan tilby deg så er kundebehandlerne bare et tastetrykk unna på chat, eller du kan legge igjen ditt nummer og bli oppringt.

Klikk her for å prøve Visma SmartAccounting gratis!