Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Crestock

Slik sparer du penger på synskirurgi

Kostnadene blir fort spart inn når du kvitter deg med kontaktlinsene.

Klikk her for å legge inn ditt oppdrag på synskirurgi.

Stadig flere nordmenn legger seg under laseren for å kvitte seg med briller og linser.

Synskorrigerende operasjoner er blitt langt billigere de siste årene, men prisforskjellene hos de ulike klinikkene er store.

Ifølge en pristest utført av DinSide i 2008, varierte tilbudene på de vanligste lasermetodene fra 24.000 til 35.200 kroner for begge øyne, noe som er en prisforskjell på hele 11.200 kroner.

Abonnement på kontaktlinser og obligatorisk synskontroll koster gjerne 4-5000 kroner i året, så det tar ikke mer enn ca fem år å spare inn operasjonskostnadene.

Men hvordan går du frem for å finne en billig og erfaren kirurg til å utføre operasjonen?

Ved å legge inn jobben på Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no, vil du motta tilbud fra synsklinikker i ditt område. På den måten får du et godt overblikk over hva prisnivået på den type operasjon som du trenger, er.

Deretter kan du sjekke referanser og omtaler for de klinikkene du synes virker mest interessante; for husk at kvalitet er viktig når det gjelder synsoperasjoner.

Klikk her for å legge inn ditt oppdrag på synskirurgi

MittOppdrag.no: Finn billigst tannlege her

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll