Om ikke så altfor lenge står vinteren for døren og handler du raskt kan du spare mange tusenlapper på ett smart grep.

Billigere og bedre
Hver dag installerer nemlig fler og fler varmepumpe, fordi det fører til at strømregningen blir drastisk redusert. I tillegg gir en varmepumpe gir deg også en jevnere innetemperatur samt en jevn og varm bolig året rundt.

Tall fra Enova viser at en gjennomsnittlig husstand kan spare 5-6000 i året på fyringsutgiftene, hvert år!

Sunnere inneklima
I tillegg til å redusere strømkostnadene så gir en moderen varmepumpe deg et kraftig forbedret inneklima. Nye varmepumper kommer med filtre som tar vekk pollen og støvpartikler og foretar en effektiv luftrensing av ditt hjem. Luft til luft varmepumper anbefales også av Norges Astma-og allergiforbund.

Smarte tips
Når man skal investere i en varmepumpe er det viktig å sjekke at denne er tilpasset en nordisk vinter.

Lisbeth Andersen, Administrerende direktør hos Bauer Energi, gir følgende råd når man skal kjøpe en varmepumpe.

–Det er mange aktører på dette markedet om dagen, og det vil gi deg ekstra trygghet som forbruker å handle fra en forhandler/autorisert varmepumpemontør, for å sikre at man kjøper et merke som er tilpasset norske forhold.

- Selv om man kjøper samme merke og modell, men som er parallellimport, risikerer man å ende opp med en pumpe som er tilpasset sydeuropeiske forhold. Da får man en varmepumpe som fungerer dårlig for den norske vinteren.

Design
Det er heller ikke slik at alle varmepumper er like. LG har lansert en designserie med spesialdesignede varmepumper som ikke bare er effektive, men som også har et godt design.

Tilbud på varmepumpe
Nettavisen har gjennom sin medlemsklubb for våre lesere, Norgespasset, framforhandlet et meget gunstig tilbud på varmepumper fra anerkjente Panasonic og LG. De fire modellene man får tilbud på er alle tilpasset norske forhold.

Du vil spare mellom 3500 og 4000kr på de forskjellige varmepumpene gjennom Norgespasset.

Her ser du tilbudene på de forskjellige varmepumpene

Du kan registrere deg på Norgespasset.no her - selvfølgelig helt gratis og særdeles uforpliktende.