Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik sparer du til ferien

Dette kredittkortet gir deg litt flyreise på all bruk og varekjøp.

Bankene tilbyr stadig flere fordeler for å få akkurat deg som kunde, og akkurat nå har Bank Norwegian lansert sitt beste tilbud noensinne.

Med kredittkortet fra Bank Norwegian får du bonuspoeng på all bruk og varekjøp. Det vil si at alt du betaler med kortet, i butikker, kiosker og på internett, gir deg CashPoints.

CashPoints er bonusvalutaen til flyselskapet Norwegian. 1 Cashpoint =1 krone som du kan bruke til å kjøpe neste flybillett hos Norwegian eller betale for telefonitjenester. Du trenger ikke ha spart opp nok til å betale hele reisen, CashPoints kan også brukes til å delbetale reisen.

Med kredittkortet * fra Bank Norwegian får du mange faste fordeler for kr 0,- i året. Kortet har ingen årsavgift. All varekjøp er gebyrfri, og du betaler heller ingen kontantuttaksgebyr i utenlandske minibanker.

Du får inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse. Betaler du reisen med kortet, har du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

Tilbudet gjelder til 31. mai.

* Eff. rente 23,1%, kr 15000 o/12 mnd, totalt kr 16.764.

Les mer om Bank Norwegians kredittkort og bestill det direkte her!

Bank Norwegian er en nettbank som har spesialisert seg på kredittkort og ulike typer lån uten sikkerhet, og tilbyr også refinansiering av usikrete lån.