Nettavisen.no

Tjenester

Slik sparte han 5000 på en liten jobb

Konsulentselskapet angrer ikke på at de brukte Nettavisens anbudstjeneste Mittoppdrag.no.

- Det var meget stor forskjell på det billigste og det dyreste tilbudet, forteller daglig leder Trond Hantveit i konsulentselskapet Kritisk Blikk.

Selskapet hans driver med rekruttering, rådgivning og problemløsning for små og mellomstore bedrifter, og ofte innebærer oppdragene at de utfører praktiske oppgaver for kundene.

Anbud på fotograf
Nylig trengte en kunde bilder av bedriftens lokaler og ansatte til markedsføringsmateriell, og Trond Hantveit erfarte at det er mye penger å spare på å sjekke prisnivået før man hyrer noen til å utføre oppdrag.

Hantveit benyttet seg av Nettavisen og NA24s anbudstjeneste MittOppdrag.no for å innhente tilbud fra fotografer. Dermed fikk han en god oversikt over prisnivået på et slikt fotooppdrag.

- Tilbudene kom veldig fort inn, slik at vi raskt fikk informasjon og kunne ta en beslutning, forteller Hantveit.

- Vi valgte den billigste leverandøren, som kostet 2700 kroner. Enkelte av tilbudene var ca tre ganger så dyre. Vi ønsker å ha høy kvalitet på det vi gjør, så vi tok en kvalitetssjekk av fotografen før vi slo til. Vi ble ikke skuffet, da han leverte gode fotoer og var meget serviceinnstilt.

Prøv MittOppdrag.no nå!

Hantveit brukte MittOppdrag første gang til et fasadeoppussingsoppdrag da han var styreleder i et sameie. Nå har han helt sluttet å bruke søkemotorer og andre nettjenester til å få utført tjenester for seg eller firmaet.

- Jeg bruker bare MittOppdrag til denne typen oppgaver. Det er enkelt å legge inn sitt anbud, og at man får fort svar. Det virker som om anbudene blir sendt direkte videre til leverandører, og at de anser det som en ferskvare, forteller Hantveit, som allerede har planlagt å bruke MIttOppdrag igjen.

- I løpet av den neste uken kommer vi til å legge ut to nye oppdrag på MittOppdrag, et for flashprogrammering og et for brosjyreutarbeidelse. Vi regner med økt oppdragsmengde i framtiden, som følge av en pågående DNV-sertifisering, og regner således med å bruke MittOppdrag enda mer i fremtiden, avslutter han.

Bileier.no: Bli varslet før bilen din skal på EU-kontroll

Slik fungerer MittOppdrag.no
Mittoppdrag.no er helt gratis for deg som bruker tjenesten, og det medfører ingen bindinger. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut kontaktinformasjon, hva du ønsker å få utført til hvilken pris og hvor i Norge du bor, så vil leverandørene kjempe om å gi deg det beste tilbudet.

Du kan stanse oppdraget ditt når du måtte ønske det.

Det er ingen begrensning på hva du kan bruke MittOppdrag.no til, slik det er for de fleste andre anbudstjenestene på nett. Trenger du transport, eller en advokat, regnskapsfører eller webdesigner? Eller kanskje en snekker, vaktmester eller vaskehjelp?

Leder du en bedrift? Se om du finner billige konferanselokaler, revisorer, eller regnskapsførere på MittOppdrag.no.

Klikk her for å teste MittOppdrag – helt gratis.

Flere gratistjenester fra Nettavisen:
Bileier.no: Spar penger på å legge verkstedjobben på anbud
Minrente.no:Sjekk om du kan få billigere lån