Vil du også spare penger på flyttejobben? Prøv MittOppdrag.no!

Da Jannicke Synnøve Rantanen (23) og samboeren nylig skulle bestille flyttetransport fra Narvik til Oslo, var det kun én ting som var viktig for det unge paret: å få billigst mulig pris.

Fikk anbefalt tjeneste
Jannicke brukte derfor et par anbudstjenester på nett for å innhente tilbud på flyttejobben.

- Responsen var ikke spesielt god, men jeg ble tipset om MittOppdrag.no av en venninne av meg som hadde gode erfaringer med tjenesten, forteller Jannicke Synnøve.

Det angrer hun ikke på i dag.

- Jeg fikk mange svar på kort tid og valgte det billigste tilbudet. Flyttingen kom på 5500 kroner, inkludert opplastning, frakt og avlastning, moms og en ekstra kubikk som vi betalte for sikkerhets skyld.

Fikk tilbud på 30.000 kr
Anbudene varierte mye, og de dyreste tilbudene de fikk var på drøyt 30.000 kroner. Jannicke Synnøve og samboeren sparte dermed nesten 25.000 kroner på å velge det billigste alternativet fremfor de dyreste.

- Årsaken til at det ble så billig er at flyttebyrået tok vårt oppdrag og to andre i samme bil. I tillegg hadde vi bare behov for fem kubikk, forteller Jannicke Synnøve.

- Har anbefalt tjenesten
23-åringen er strålende fornøyd med både flyttebyrået og Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no.

- Vi er ganske nye på flytting og følte oss godt ivaretatt av flyttebyrået. MittOppdrag var enkel og rask å bruke, og responsen var som sagt bedre enn hos de andre anbudstjenestene vi prøvde. MittOppdrag er en tjeneste jeg er veldig fornøyd med, og som jeg garantert kommer til å bruke igjen. Jeg har allerede anbefalt den for andre! avslutter Jannicke Synnøve.

Vil du også spare penger på flyttejobben? Prøv MittOppdrag.no!

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste fra Mediehuset Nettavisen der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.