Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Crestock

Slik sparte vi 5000 kr på ett vindu

Vi kastet «gjør det selv» ut av vinduet, og sparte 5000 kroner.

Et av problemene med vinduer er selvfølgelig at funksjonen med isolasjon blir noe dårligere hvis de knuses. Det er ingen tvil om at det blir noe kaldere i et rom med et vindu som ikke har et fullverdig glass i forhold til et vindu som har glasset på plass.

Les også:
Planlegg drømmehagen allerede nå


Slik gjør du livet billigere

Nå er vi fullstendig klar over at det kan virke som en relativt flåsete inngang, men sant er det likevel. Som folkene bak MittOppdrag er det samtidig like selvfølgelig hvordan problemet skulle fikses - sende det hele ut på anbud.

Som sagt, så gjort. Vi skrev en liten beskrivelse av problemet hvor vi målte bredden og høyden på vinduet (tips: Du måler på innsiden av vinduet). Har du et relativt nytt vindu kan du gjøre det enda kjappere ved å skrive ned et nummer du finner på innsiden av vinduet.

Kun timer etter at vi sendte inn oppdraget hadde vi fått fire anbud på oppdraget som ville være nytt glass og montering av glasset. Det som var det mest overraskende var prisforskjellen på hele 5000 kroner på det billigste tilbudet og det dyreste. For å dobbeltsjekke tok vi også en telefon til en leverandør som ga oss et pristilbud som var 2300 kroner over det billigste.

Etter en liten sjekk på anmeldelsene av glassmesteren vi valgte, avtalte vi tidspunkt for sjekk av glasset. To dager senere var glassmesteren i hus for å måle og sjekke glasset, og noen få dager senere var glasset ferdig og montert.

Og vi sparte 5000 kroner på mitt anbud.

For å sende ditt oppdrag ut på anbud - klikk her for MittOppdrag. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende.

(Bare så det er notert: Vi hadde spart mer om ikke vinduet hadde blitt knust)

MittOppdrag er også ideell for å finne:

* Alle typer av håndverkstjenester
* Transport/Flyttehjelp
* Vaktselskap
* Lokaler til store fester som 60-årslag
* Hotell/lokaler til seminar
* Kurs og konferanselokaler
* Advokat
* Megler
* Regnskapsførere
* Tannlege
* Fysioterapeut
* Frisør

og mye mye mer. Klikk her for oversikt!