Nettavisen.no

Tjenester

Slik sørger du for at din bedrift er i toppklassen

Hvordan du profilerer din bedrift, kan avgjøre din suksess på markedet.

Det er ingen tvil om at de mest suksessrike bedriftene har en tydelig profil på hvem de er og hva slags tjeneste de leverer. For å skille seg ut i et konkurrerende marked, og sørge for at kunden velger deg og din bedrift, trenger man hjelp fra en ekspert på området - da er en grafisk designer redningen. 

Grafisk designere kan enkelt sørge for at bedriftens logo, nettsted, brosjyrer, visittkort og ikke minst annonsering og reklameplakater er profesjonelt utført og kvaitetspreget i alle ledd - et minimumskrav for å kunne hevde seg i toppklassen.

Det kan imidlertid være store prisforskjeller på tjenestene grafisk designere leverer, men det kan være enkelt å finne et godt tilbud, om du aksjonerer nå.

Gratis tilbud til din mail

Ved hjelp av anbudstjenesten Mittoppdrag.no kan du nemlig helt gratis få tilbud på ønskede tjenestene, sendt rett til din mailboks.

Slik gjør du det:

1.  Klikk her for å fylle inn skjemaet

2. Velg «Registrer oppdrag»

3. Skriv en kort beskrivelse av oppdraget.

Send inn!

I løpet av kort tid vil du få tilsendt tilbud på din mail, som du kan vurdere opp imot hverandre.

Husk at pris ikke alltid er det viktigste. Sjekk hjemmesider, referanser og brukeranmeldelser før du bestemmer deg for hvilket tilbud du skal slå til på. På MittOppdrag.no kan du lese evalueringer om mange av de grafiske designerne du vil få tilbud fra.

Fornøyde brukere av MittOppdrag

Anbudstjenesten MittOppdrag.no er i dag Norges største anbudstjeneste, og kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført. Brukerne av MittOppdrag.no kan få tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Til ferier kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

Viktor Olstad (19) i FOGH Invest engasjerte blant annet en billig regnskapsfører gjennom MittOppdragg.no, noe som reddet bedriften hans.

- Vi vil definitivt anbefale MittOppdrag.no for andre. Det kunne fort endt med nedleggelse av bedriften hvis det ikke hadde vært for en slik anbudstjeneste. 

Margrethe Moss-Iversen Lundegård (28) fra Rådal sparte både tid og penger på fotografoppdrag, og vil uten tvil anbefale anbudstjenesten til andre.

- Jeg kommer absolutt til å bruke MittOppdrag.no igjen og har allerede anbefalt tjenesten til andre.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Her kan du registere ditt oppdrag

For bedrifter

Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.