Nettavisen.no

Tjenester

Slik styrer Lindas familie unna omgangssyke og forkjølelse

Som de fleste småbarnsfamilier var Linda Myrvold Strande og familien mye plaget med sykdom.

Dette er et annonsebilag for det immunforsvaraktiviserende middelet ImmiFlex®Beta Glukan.

Les også om håndballprofilen Johnny Jensens erfaringer med ImmiFlex.

Hvis du har barn i barnehagen, har du nesten garantert opplevd at barna har tatt med smitte hjem som har gjort at hele familien er blitt syke.

Vinteren er gjerne verst, og slik var det også for tobarnsmoren Linda Myrvold Strande (37) fra Bærum.

- Vi skulle feire julen hos mine svigerforeldre i Trondheim i 2011, og alle var redde for at vi skulle bli smittet med omgangssyke, som er den verste sykdommen vi kan tenke oss. I november det året ringte min svigermor og sa at hun hadde lest en artikkel i en avis om en familie som hadde brukt ImmiFlex og dermed fått mye bedre immunforsvar.

- Hun sendte ned to pakker med ImmiFlex slik at vi skulle få prøve. Alle var desperate etter å gjøre noe som ville hindre alle disse barnehagebakteriene som alltid kommer i juleferien. Året før smittet vi hele familien med omgangssyke, og det hadde vi liten lyst til å gjøre igjen.

- Vi begynte med ImmiFlex en måned før jul 2011, og ingen omgangssyke eller andre bakteriesykdommer kom. Rundt februar 2012 var det ny runde i barnehagen med omgangssyke, men den passerte oss uten at vi ble rammet. Påsken kom og vi fortsatte selvfølgelig med ImmiFlex. Mens nye runder med sykdom herjet i barnehagen, så styrte vi nok en gang klar.

Klikk her for å lese mer om ImmiFlex og bestille produktet.

- Jeg begynte å tenke at dette virker jo - det må være ImmiFlex som faktisk fungerer! Jeg har derfor anbefalt dette videre til mine venninner som også er småbarnsforeldre og som stadig er syke.

- Sommeren 2012 hadde vi et opphold, og startet dessverre litt for sent opp igjen med ImmiFlex på høsten. Oktober ble derfor en slitsom måned med kraftig forkjølelse og øyekatarr. Nå bruker vi ImmiFlex igjen og håper vi slipper unna omgangssyke og andre sykdommer. Jeg tror ikke det var kun flaks som gjorde at vi stod over 3 runder med omgangssyke.

Nå kan du prøve ImmiFlex i 30 dager for halv pris.

Les også om håndballprofilen Johnny Jensens erfaringer med ImmiFlex.