Gå til sidens hovedinnhold

Slik tjener du penger på bloggen din

Det er enklere enn du tror. Og du trenger ikke å ha tusenvis av lesere.

Har du en bloggside, hjemmeside eller forenings/klubbside som du kunne tenke deg å tjene penger på?

Da bør du registrere deg som såkalt affiliate på TradeTracker, som er et av Europas største og mest anerkjente affiliatenettverk.

Affiliate marketing er en form for markedsføring der nettbaserte butikker og forretninger belønner samarbeidspartnere som skaffer dem besøkende eller kunder. Som affiliate vil du dermed få provisjon når noen handler i en nettbutikk etter at de har klikket på en annonse eller lenke på nettstedet ditt.

Som affiliate hos TradeTracker får du tilgang til over 100 kampanjer som kan gi deg en hyggelig ekstrainntekt. Alt fra nettbutikker innen merkevareklær og smykker til økonomiske produkter og medlemskap hos kjente bokklubber. Du finner garantert en eller flere kampanjer som passer profilen og lesergruppen på nettsiden din.

Provisjonen varierer for hver kampanje, men du kan for eksempel tjene 1225 kroner pr forbrukslån du formidler og 770 kroner pr kredittkort.

TradeTracker stiller med alt du trenger av bannere, innhold og lenker, slik at det er enkelt for deg å komme i gang.

Hos TradeTracker får du en egen konto der du til enhver tid kan se hvor mye penger du har tjent, hvor mange som har klikket på reklamene og lenkene og annen relevant statistikk. TradeTracker tar seg også av alle avtaler med tilbyderne og alt det praktiske rundt provisjonsutbetalingene.

Det er helt gratis å være affiliate hos TradeTracker, og du står fritt til å velge de kampanjene som du tror passer best på din nettside. Du er heller ikke forpliktet til å bedrive noen form for markedsføring dersom du ikke finner noen av kampanjene interessante.

Så enkelt kommer du i gang som affiliate hos TradeTracker:
1. Registrer deg som affiliate her.

2. Velg kampanjene du ønsker å kjøre.

3. Plassere annonser/lenkene på nettstedet ditt.

4. Tjen penger når dine lesere handler via annonsene/lenkene.

5. Få utbetalt provisjon fra TradeTracker.

Her kan du lese mer om affiliateprogrammet på TradeTracker.

Her kan du gå rett til registreringssiden.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien