Hvis du har en blogg eller hjemmeside, kan du tjene pene penger som affiliatepartner.

Affiliate marketing er en form for markedsføring der nettbaserte butikker og forretninger belønner samarbeidspartnere som skaffer dem besøkende eller kunder. Som affiliate vil du dermed få provisjon når noen handler i en nettbutikk etter at de har klikket på en annonse eller lenke på bloggen din.

Les også: Så lett tjener du penger på nett

Tjen penger på Superkul
Du kan bli salgspartner for den populære motebutikken Superkul.no ved å klikke på denne lenken. Som partner for Superkul får du hele 20 prosent i provisjon for alt salg du fremmer på bloggen din. Utbetalingsterskelen er lav - du får utbetaling når du har tjent 150 kroner eller mer.

Hvis en av dine kunder bestiller mer enn én gang i løpet av 30 dager, får du provisjon for alle bestillingene. Du får også en gratis solbrillepakke med tre solbriller hvis bloggen din tilfredsstiller visse krav.

Netbooster og TradeTracker er to av Europas største affiliatenettverk. Begge steder får du tilgang til over 100 kampanjer som du kan tjene penger på gjennom bloggen din. Alt fra nettbutikker innen merkevareklær og smykker til økonomiske produkter og medlemskap hos kjente bokklubber.

Du finner garantert en eller flere kampanjer som passer profilen og lesergruppen på bloggen din.

Provisjonen varierer for hver kampanje, men du kan for eksempel tjene opp mot 1400 kroner for forbrukslån og 700-800 kroner på enkelte kredittkort. Hvis du har en moteblogg, finnes det flere spennende nettbutikker og moteblader du kan samarbeide med gjennom Netbooster og TradeTracker.

Følg med på inntektene
Netbooster, TradeTracker og Superkul.no stiller med alt du trenger av bannere, innhold og lenker, slik at det er enkelt for deg å komme i gang.

Du får en egen konto der du til enhver tid kan se hvor mye penger du har tjent, hvor mange som har klikket på reklamene og lenkene og annen relevant statistikk.

Det er helt gratis å være affiliate, og du står fritt til å velge de kampanjene som du tror passer best på din nettside. Du er heller ikke forpliktet til å bedrive noen form for markedsføring dersom du ikke finner noen av kampanjene interessante.

Så enkelt kommer du i gang som affiliate
1. Registrer deg som affiliate hos Netbooster, TradeTracker eller Superkul.no.

2. Velg kampanjene du ønsker å kjøre.

3. Plassere annonser/lenkene på nettstedet ditt.

4. Tjen penger når dine lesere handler via annonsene/lenkene.

5. Få utbetalt provisjon fra affiliatenettverkene du samarbeider med.

En annen inntektskilde på nett er å delta i betalte undersøkelser. Les mer her: Så lett tjener du penger på nett.HTML EMBED