Nettavisen.no

Tjenester

Slik vet du at hun vil ha deg

Er du usikker på om du har snøret i bånn, eller mistet kroken? Sjekk her.

(Side2.no): Det er ikke alltid lett å vite om man er halvveis til målet eller helt på en annen banehalvdel. Vi gir deg derfor noen sikre kjennetegn på at du faktisk har snåret i bånn, og ikke sitter der som en tulling med en ubrukbar fiskestang i hånda.

Ta testen - finn din partner!

Hvor fort svarer hun deg?
Dette gjelder selvfølgelig kommunikasjon på e-post, sms eller digitalt på datingsider og annet (slik som Facebooken). Hvis du tror at det riktige svaret er at jo raskere hun svarer, jo bedre, så er ikke det nødvendigvis riktig.

I starten stemmer kanskje det, men etter hvert som hun blir mer interessert (og lurer på om du er det), vil hun tro på alt hun har lest i tulleblader som Cosmopolitan og dets like, at hun må virke litt distansert. Da kan det være at det vil ta litt mer tid før du får et svar.

En annen ting er hva hun skriver, så les videre for å få med det. Likevel: Raske svar er alltid mye bedre enn svar som kommer tre-fire dager senere.

Single?Her finner du andre single, som også vil treffe deg!

Hva skriver hun?
Å tolke en kvinne er umulig, så du kan egentlig glemme det. De klarer knapt å skjønne hverandre, så for en mann å faktisk skjønne helt hva en dame mener, kan du bare glemme.

Det du likevel kan se etter er følgende: Svarer hun på spørsmålene dine (tips: still alltid noen spørsmål), svarer hun utfyllende og med meninger/følelser?

Som du kanskje vet så kan kvinner ha følelser om alt fra fargen på Cola Light, til at det er litt dumt at det grønne krysset på bompengestasjonene kommer så sent (ja, følelser - ikke meninger). Mest av alt: Kommer hun med spørsmål tilbake? Akkurat det siste er det aller viktigste.

Konkret forslag?
Kommer hun med et konkret forslag? OK, det er sjeldent det skjer - og du må ofte ta det første skrittet (jepp, det der med likestilling og slik gjelder ikke her). Likevel - hvis hun gjør det så kan du selvfølgelig allerede begynne å tenke på hva du skal bruke Lotto-gevinsten til (i overført betydning, selvfølgelig).

Ser hun deg i øynene?
Dette er jo ikke om hun stirrer på deg fra et profilbilde, men om dere møtes og hun ser deg i øynene når du snakker (eller snakker selv) så er det et veldig godt tegn. Kikker hun oftere på mobilen enn på deg, så er det ikke et godt tegn. Hvis du ikke klarte å gjette det selv.

Hva har hun på seg?
Damer kan si ja til en date selv om de ikke er interessert, så å studere hva hun har på seg er et godt triks. Jo mer tid hun har brukt på utseendet og klærne, jo mer avkastning vil hun ha for innsatsen.

Likevel, siden vi er menn, det vi lurer på er: Vil hun bli med hjem?

Først, glem alt det du har hørt om at kvinner ikke er like lette på tråden som menn (vi er ekstremt billige, selvfølgelig). Kvinner vil ha like mye sex som menn (egentlig er det enkel mattematikk), men de snakker ikke så mye om det.

Kvinner vil også gjerne vite at det er følelser innblandet i det hele. Triksene for å vise at du har ærlige hensikter, at du har følelser og at du vil respektere henne mens hun plukker opp undertøyet fra gulvet dagen etter skal vi ikke gå inn på (et lite tips dog: Ærlighet).

Tegnene du skal se etter er, og dette har vi lest i et dameblad så det må være sant:

Slikker hun seg på leppene? (Den er vel såpass grei at vi hadde skjønt den uten dameblad-hjelp)
Krysser hun beina? (Ikke tenk på den måten, hun gjør det visstnok uten å tenke seg om)
Tar hun på sitt eget hår? (Nei, vi skjønner den ikke vi heller - men det skal etter sigende være slik)

Eller så kan du bare spørre:

Skal vi gå hjem til deg eller meg?

Ikke: Vil du...

Klikk her for å se hvem som passer for deg!

Les mer sex og samliv på Side2.no/samliv