Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik vinner du hans hjerte

Ute etter en partner? Se hva menn ønsker av en kvinne.

Er du nysgjerrig på å forstå hvordan en manns hjerne fungerer? Hvordan du kan overraske han og glede han så mye at han faktisk digger deg nok til å ønske å gå ut med deg igjen, eller til og med dele livet med deg?

Her er noen tips vi har hentet fra womenshealthmag.com som avslører 5 av de tingene han setter størst pris på hos en jente.

Sjekk ut de single på nettjenesten Match! (Hver dag finner 46 personer sin partner her. )

1. Fatt deg i korthet
Menn generelt og ihvertfall når de er sammen med kamerater, har ingen behov for å legge ut i det vide og det brede før de kommer til poenget i sin historie. De fatter seg i korthet og setter pris på at andre gjør det samme.

Menn er løsningsorienterte og vil forsøke å finne et svar på problemet ditt, slik at de kan føle at de har hjulpet deg.

Er du derfor bare ute etter å få lettet ditt hjerte, så fortell han med en gang at du ikke vil ha hans hjelp her, men bare låne øret hans litt.

Da vil han kunne slappe av og ikke føle seg presset til å komme med en løsning.

2. Hold han i hånden
Mange kvinner tror ikke menn setter pris på kyss og kos, men at de bare er opptatt av selve sex. Det stemmer derimot ikke - de er like glad i denne formen for kontakt som kvinner.

Dog er de mer opptatt enn kvinner av å skjule sitt behov for kos ovenfor kamerater, men også ovenfor deg, fordi det fra gammelt av er et tegn på «svakhet» hos en mann.

Dersom du derimot berører han, kysser han e.l. i all offentlighet vil det bare vise at du er selvsikker mht. din seksualitet, og det er noe som en mann rett og slett ikke kan motstå.

3. Ros
Menn er litt som barn, og setter stor pris på ros fra en kvinne. De får nemlig sjelden det fra sin sjef, fordi det ikke er like vanlig blant menn å vise følelser som det er blant kvinner.

Men dersom du er flink å gi han skryt for ting han er god til, vil han ikke bare blomstre, men også fortsette med det gode arbeidet.

Mer at det ikke bare skal være generelt skryt. 66 % menn svarte i en undersøkelse på Menshealth.com at de ønsket mer ros for sine spesielle egenskaper.

Er han flink til å få deg til å føle deg bedre så si det i steden for å bare si at han er en flott mann.

4. Humor
Når menn skal svare på hva som er attraktivt ved en kvinne, så kommer ikke overraskende kroppen på førsteplass. Deretter er det humor som står i fokus, og en kvinne med humor er viktig for en mann.

Hun trenger ikke nødvendigvis ha så mange vitser på lager, men kunne le sammen med han, av seg selv og av han.

«Evnen til å kunne le av seg selv er et tegn på intellektuell kompatabilitet», sier Billy Goldberg, MD og medforfatter av «Why Do Men Fall Asleep After Sex? «Menn ønsker seg en partner - en kvinne som kan gjenkjenne både sine egne feil og hans, og le av de."

5. I sengen
Menn er ikke så flinke til å lese tanker, men de forstår godt «coaching» eller veiledning, etter år med organisert sport både i og utenfor skolen.

Derfor ønsker de også at kvinner skal fortelle dem hva de ønsker seg i sengen. Er du for sjenert eller føler deg ukomfortabel mht. å snakke om det, så prøv å snakke om det i mer generelle termer når dere befinner dere utenfor soverommets vegger.

Når det er tid for litt fornøyelig lek på soverommet, så kan du poengtere dine ønsker ved å uttrykke hva du liker godt, i steden for å gi direkte instruksjoner, foreslår Joy Davidson, PhD, sexterapeut og forfatter av boken «Fearless Sex».

Vil du finne en partner nå?
På Match.com finner du massevis av single kvinner pog menn på jakt etter en partner.

Klikk her for å se single menn (og kvinner)(gratis innmelding og søk, samt første mailkontakt)

Litt hjelp?

Ta den store personlighetstesten og se hvem Matchs sine eksperter mener vil passe for deg.

Klikk her for å lese mer(Gratis test og matching)

(Kilde: womenshealthmag.com)