Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik vinner du henne

Lær deg knepene som får henne interessert.

De fleste syns at det kan være nervepirrende å gå på date, ettersom det er en mulighet for at situasjonen kan bli ukomfortabel. Dating kan ofte føles som et spill, og da er det viktig at du kan reglene for å vinne.

Her er knepene som sørger for at du holder hodet høyt, og får henne interessert nok til å ville møte deg igjen. 

Finn en date her!

1. Aldri si nei
Aldri gi en kvinne et direkte svar, med mindre det virkelig er et «nei». Hvis du er utilgjengelig til tider, vil hun se på deg som utfordring. Kvinner elsker utfordringer, så aldri gi henne alt hun vil ha med én gang.

2. Vær selvsikker
Bli kvitt usikkerheten, for den kan være din verste fiende. Overbevis deg selv om den fantastiske personen du er, og glem feilene dine.

3. Den fødte leder
Ta kontroll over situasjonen, vær en leder. Hvis situasjonen krever at noen ledelsen, bør det være deg. Hvis hun er i kontroll over en spesifikk situasjon, bør du ta henne med et annet sted der rollene byttes.

LES OGSÅ: Slik foretrekker vi den første daten

Usikker på hvem som passer for deg? Ta vår test!

4. Erting er flørting
Når hun klager over noe, kan du benytte anledningen til å erte henne på en humoristisk måte. For eksempel hvis hun hater musikken din og klager, kan du skru opp og si «glad du liker det», med glimt i øyet.

5. Vær sterk
Ikke vær en pingle. Ikke unnskyld deg, be om noe, eller tro at du trenger noe fra henne. Du er en ressurssterk mann som ikke trenger noen. Innstillingen din bør være at du har alt du trenger fra før- resten er en bonus.

6. Spill ballen til henne
Ved å si til henne «la oss være venner», vil du gjøre henne usikker. Det er vanligvis det hun pleier å si til menn, og hun vil bli overrasket over at du gir henne det kortet. Selvfølgelig mener du det ikke, men nå kommer hun til å kjempe for å motbevise det.

På Norges største datingsted på nett – venter tusener av single på deg.

7. Eventyreren
Vær uforutsigbar. La henne få se dine forskjellige sider, og fremstå som mystisk, spennende og eventyrlysten. Dette vil øke interessen hennes for deg.

8. Ikke gi henne alt
Ikke gi henne akkurat hva hun ber om. Kvinner, spesielt de pene, pleier som regel å få alt de vil ha. Når en mann ikke gir dem det de trenger, vil de finne ut hvorfor. Hvis du klarer å motstå hennes skjønnhet, vil hun ha deg enda mer.

9. Vær en mann
Ha en sterk holdning. Lær deg betydningen av kroppsspråket ditt, og bruk det til din fordel. Ha selvtillit når du står oppreist, med rak rygg og rette bein, og ingenting som dekker for brystet. Du er en sterk, dominant mann.

10. Ikke godta alt
Vær kresen. Ha høy standard. Du er, og trenger ikke å gi deg selv bort til noe mindre enn en førsteklasses kvinne. Aldri aksepter noe dårligere enn det.

11. Vær mystisk
Svar på spørsmålene hennes med et nytt spørsmål. Vær litt mystisk, og bruk gjerne humor for å løfte stemningen. Kvinner vil helst vite alt, og vil ikke la deg være i fred før de finner ut av det de lurer på. Bare pass på at du ikke drar det for langt, for da går hun lei.

12. På nytt og på nytt
To skritt frem, ett skritt tilbake. Når dere har noe fysisk på gang som hun liker, ta en pause. Så begynner du igjen, og lar henne nyte det en stund - for deretter å begynner på nytt igjen. Dette fungerer spesielt godt i sengen...

Meld deg inn i Norges største datingtjeneste i dag!

(Kilde: Psyduction.com)