Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik viser mannen at han er interessert

Sjekk tegnene her.

Noen ganger så kan det vi leter etter, være rett foran nesen på oss uten at vi ser det. Mange av de beste kjærlighetshistoriene handler om nettopp om vennskap som utviklet seg til noe mer.

Se etter disse ti tegnene hentet fra den amerikanske nettsiden madamenoire.com som hjelper deg med å avsløre om han egentlig er ute etter noe mer.

Ta test - finn rett partner (Gratis dating denne helgen!)

1. Ringer deg ofte
Hvis han ringer deg ofte, og med ofte mener vi hver eneste dag, samt snakker med deg i en flørtete tone, så er han ute etter noe mer.

2. Deler fortid og fremtid
Menn er ikke veldig hissige på å fortelle om sin oppvekst, sine følelser og sine tanker om fremtiden. Forteller han deg slike ting er det kun fordi han ønsker at du skal være en del av den.

3. Mamma vet
Når du treffer moren hans, og hun forteller deg at hun har hørt så mange hyggelige ting om deg, kan du være sikker på at han er interessert. Ellers hadde han aldri sagt noe til henne.

4. Spenning
Har du merket at han har «sjekket deg ut»? Kanskje at han har «falt av lasset» når du har fortalt en historie? Ja da, her er det følelser i sving.

5. Velger deg
Dersom han avslører at han droppet å se en fotballkamp sammen med vennene for å være sammen med deg, ja da er du mer enn bare en venn.

6. Rett ut
Han forteller deg kanskje at han er takknemlig for å ha deg i livet sitt. Direkte oversatt betyr det at du gjør han til et bedre mennesker og at han føler seg bra sammen med deg. Ingen grunn til å gi slipp på det.

7. Dropper jentevenner
Dersom du gir uttrykk for at du ikke liker noen av hans venninner, og du deretter ser de forsvinne ut av livet hans en etter en, så er ikke det uten betydning. Han stoler på dine meninger og viser at du betyr mer for han enn de.

8. Holder deg i hånden
Det å vise samfunnet at du er «hans jente», er mer enn bare en vennskapelig gest. Han vil jo fortelle det til verden jo.

9. Bursdag
Hvis han husker på at du har bursdag og i tillegg gir deg en gave, så er det et tegn på at du er svært viktig for han, og at han ønsker å feire spesielle anledninger med deg. Hurra!

10. Kallenavn
Har han et kallenavn på deg? Det trenger absolutt ikke være noe veldig sært, men har han det så er det et tegn på at du er en spesiell person for han. Selv uttrykk av typen «Hei kjære» er et uttrykk for hva han føler for deg. Han gir deg herved et hint - ikke la det passere ubemerket.

Savner du en spesiell i livet?
Se hvor enkelt du kan få deg en kjæreste her.

(Kilde: http://madamenoire.com)