Har du gått lenge med litt vondt i ryggen eller nakken? Har du «musearm», eller sliter du med hodepine?

Slike smerter kommer gjerne om høsten og vinteren når kulda setter inn og leddene og musklene blir stivere.

Heldigvis er det mulig å bli bedre av de fleste plager. En time eller to hos en dyktig kiropraktor, fysioterapi, akupunktør eller homeopat kan gjøre underverker.

Men hvordan få tak i en habil fysioterapeut som ikke er for dyr?

En smart måte er å legge ut en forespørsel på Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no.

Da vil du motta tilbud fra fagfolk i ditt nærområde som har tid til å behandle deg. Ettersom du trolig vil få tilbud fra flere aktører, får du en god oversikt over hva prisnivået for behandlingen bør ligge på, slik at du ikke blir lurt på pris.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll