Nettavisen.no

Tjenester

Smart og moderne: Dette er regnskap på en ny måte

Tjenestene du trenger!

Hvert år etableres hundrevis av bedrifter i Norge, men statistikken viser at halvparten av disse legges ned allerede i løpet av det første året. Mye av grunnen er at mengden administrative oppgaver var større enn først antatt, og man var ikke klar over alle de offentlige kravene som hører med.

Noe av det viktigste du kan gjøre som bedriftseier er å ansatte en god regnskapsfører, eller investere i en regnskapstjeneste hvor du selv velger graden av involvering i forhold til din egen kompetanse og behov.

Visma SmartAccounting er rimelige og komplette lønns- og regnskapstjenester på nett til faste lave priser. Med den smarte løsningen fra Visma SmartAccounting får du alt tilgjengelig på PC, nettbrett og mobil, og kan velge mellom forskjellige løsninger hvor du selv er involvert i større eller mindre grad. 

Her kan du prøve Visma SmartAccounting gratis


Den kompetansen du trenger

Noe av det viktigste du kan gjøre som bedriftseier er å ansatte en god regnskapsfører.

Visma SmartAccounting kommer i tre pakker. Du vil få god veiledning og support uavhengig av hvilken pakke du velger, men valgmulighetene baseres på hvor mye du vil gjøre selv og hvor mye du vil at regnskapsføreren skal gjøre. Kanskje vil du bare stå for fakturering? Kanskje vil du at noen andre skal ta ansvaret for at regnskapet er juridisk godkjent? Disse pakkene gir deg den grad av kompetanse du trenger:

1. Gjør det selv

Med Gjør det selv-pakken kan du velge hva du vil gjøre av bokføringen selv og hva du overlater til din online regnskapsfører. Dette kan gjøres på times- eller abonnementsavtale. I regnskapsdelen kan du selv utføre oppgaver som å registrere innkjøp, lage fakturaer, bokføre bilag, sjekke status på bedriftens økonomi. Ved behov har du også tilgang til en online regnskapsfører som kan svare deg på faglige spørsmål eller hjelpe deg med selve bokføringen. Ønsker du kun å fakturere bruker du fakturaprogrammet til å lage fakturaen og velge om den skal sendes på e-post eller papir.

Les mer om Gjør Det Selv-pakken her.

Fakta: Visma SmartAccounting

Klikk for å åpne faktaboksen
 

Komplette regnskapstjenester til lave priser:

  • Faktura på nett
  • Bilagshåndtering på nett
  • Regnskapsrapporter på nett
  • Reiseregninger på nett

2. Komplett

Med denne nettløsningen fakturerer du selv. Din online regnskapsfører står for bokføring, avstemming av regnskap, ferdigstiller periodiske rapporter og sørger for at du har et juridisk godkjent regnskap. 

Les mer om Komplett-pakken her. 

3. Full pakke

Med denne løsningen vil din online regnskapsfører være tilgjengelig for spørsmål - dersom du har det. Men i utgangspunktet skal ikke regnskapet være noe du trenger å tenke mye på. Med Full Pakke vil regnskapsføreren stå for så og si alt. Du vil også få med web- basert brukervennlig reiseregningssystem som alltid er oppdatert med dagens satser.

Les mer om Full Pakke her.

Prøv gratis

Uavhengig av hvilken pakke du velger - det kreves verken at du er en IT-ekspert eller regnskapskyndig. Visma SmartAccounting er den smarte løsningen for deg som ønsker å fokusere på kjernevirksomheten i bedriften, og samtidig sørge for at regnskapet er i kompetente hender til en rimelig pris.

Prøv Visma SmartAccounting gratis!