Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Snakker du i søvne?

Finn det ut med din telefon.

5% av alle voksne snakker i søvne

Snakket du i søvne i natt? Mange gjorde nettopp det. 50% av alle barn mellom mellom tre og ti år har lange samtaler i løpet av natten. Ettersom vi blir eldre, går dette tallet ned til 5%. Noen snakker i søvne en sjelden gang, mens noen gjør det hver natt. Variasjonen er stor.

Finn ut av det, en gang for alle

Med Sleep Talk Recorder kan du følge aktiviteten din gjennom natten og finne ut om du er en søvntaler eller ikke. En avansert filterfunksjon sørger for at opptak aktiveres i det sekundet du kommer med en lyd, og avsluttes når du er ferdig snakket. Morgenen etter får du opp en historikk med alle opptakene som er gjort.

Del med venner

Skulle du komme over et opptak som er mer morsomt enn pinlig, kan du enkelt dele det med andre gjennom Facebook og Twitter.

Vår erfaring

Vår testperson brukte appen i litt mer enn en uke, og snakket i søvne kun en gang i løpet av denne perioden. Siden vi fikk lite underholdning ut av nevnte testperson, hadde vi større glede av topplistene som ligger tilgjengelig for alle Sleep Talk - brukere.

Lytt og le

Her kan du høre igjennom opptak som andre har lastet opp. En fiffig ekstrafunksjon med opptak av andre menneskers pinligste og morsomste stunder. Midt i blinken, med andre ord.

Last den ned

Sleep Talk Recorder for iPhone koster 7kr og kan lastes ned her

Bruker du Android, er den gratis og lastes ned herfra

Har du WindowsPhone, laster du den ned her og betaler 7 kr for moroa.