Nettavisen.no

Tjenester
(Innpris.no)

Snart utsolgt!

Én ting er sikkert. Denne vil gjøre vennene dine misunnelige.

I januar hadde Nettavisens nettbutikk Innpris.no en kampanje på Rexklokker som ble utsolgt på én dag. Til alle som ikke fikk sikret seg noe, kan vi nå glede dere med et nytt parti kule klokker. Vi snakker nemlig om bestselgeren fra IK, nå med 25 % rabatt.

Skeleton- preget design

IK- klokken har et stilfullt og maskulint design. Eksponeringen av det indre urverk og størrelsen gir klokken en spesiell profil og skiller den ut fra mer tradisjonelle modeller.

Skeleton-detaljen gjør den mer spennende og vil skape oppmerksomhet ved festlige anledninger og på hverdager. Klokken kommer i to tøffe varianter.

IK- klokken er mekanisk, anti-magnetisk og har meget gode vannavstøtende egenskaper. Den trekkes opp av bevegelse, noe som betyr at du aldri trenger å bytte batteri. Klokken har i tillegg et lite ur som kan brukes til hastighetsberegning, samt fluorescerende visere som lyser i mørket.

Gunstig pris

Klokken ligger på et prisnivå langt under det på de fleste modeller med samme utseende og kvalitet. Faktisk helt nede på 560 kroner og du sparer hele 25 prosent.

IK- klokkene er en del av markedsføringskampanjen til

Mywatch og tilbys derfor nå til en meget gunstig pris. Antallet klokker er begrenset, så vær rask hvis du vil sikre deg denne råtøffe klokken.

Tilbudet finner du her.