Gå til sidens hovedinnhold

Snart utsolgt!

Få en svært god klokke til 60 prosents rabatt.

Nettavisens nettbutikk Innpris.no har så langt i år hatt to kampanjer på herreklokker og disse ble utsolgt på kort tid. Til alle som ikke fikk sikret seg noe, kan vi nå glede dere med et nytt parti kule klokker. Vi snakker nemlig om sommerfavoritten fra Frank Line, nå til 60 % rabatt.

Klassisk og sommerfresh

Klokken fra Frank Line har et moderne og maskulint uttrykk med hovedfokus på de små detaljene. Den har et klassisk og samtidig moteriktig utseende som vil skape oppmerksomhet ved både festlige anledninger og på hverdager.

Den tynne urskiven gir klokken en spesiell profil og skiller den ut fra mer tradisjonelle modeller. Klokken leveres med NATO rem tilsvarende den som brukes i forsvaret. Den kommer i tre forkjellige fargekombinasjoner - blå, grønn og burgunder.

Klokken fra Frank Line er anti-magnetisk og laget av rustfritt stål. Den har Japanese quarts movement og meget gode vannavstøtende egenskaper.

Fantastisk pris

Klokken ligger på et prisnivå langt under det på de fleste modeller med samme utseende og kvalitet. Faktisk helt nede på 560 kroner og du sparer 60 prosent.

Frank Line- klokkene er en del av markedsføringskampanjen og tilbys derfor nå til en meget gunstig pris. Antallet klokker er begrenset, så det lønner seg å være rask hvis du vil sikre deg denne kule klokken.

Tilbudet finner du her

HTML EMBED
var atoshoConfig = { closeOnOverlayClick: true };