Nettavisen.no

Tjenester

Snur Zuccarello den vonde trenden?

Mats Zuccarello Aasen har ikke levert varene de siste ukene, men byr han og laget opp til revansj natt til lørdag 19. desember?

Mats Zuccarello Aasen har ikke levert varene de siste ukene, men kan få en revansj natt til lørdag 19. desember. Kampen ser du på Viaplay og Viasat.

Da reiser storlaget New York Rangers på besøk til Winnipeg Jets. Forrige kamp kom Jets seirende ut med resultatet 4-1 på hjemmeisen til Rangers, og natt til lørdag kan «Zucca» og resten endelig få revansj.

I Norge tilbyr Viaplay og Viasat alle NHL-kampene på direktesendt TV via nett og mobil. Med over 1300 kamper og et fantastisk NHL-sluttspill i Stanley Cup, leverer Viaplay og Viasat kamper, analyser og alle målene hver uke.

Her får du tilgang til alle kampene

Selv med flere nederlag den siste perioden er New York Rangers en av favorittene til sluttspillet neste vår. Med en nordmann i scoringsform og en svenske som holder buret rent, vil Rangers håpe at kampen blir et vendepunkt for en ny formperiode.

Ingen annen hockeyliga i verden enn NHL har et høyere tempo, adrenalinnivå eller hardere taklinger. I tillegg til å ha de beste spillerne, er banestørrelsen i NHL smalere enn i norsk liga, slik at underholdningsverdien skal bli størst mulig.

Her får du tilgang til alle kampene

New York Rangers kommer helt sikkert til å være motivert nok. For hva er ikke mer surt enn et bittert tap i fjorårets Stanley Cup-finale? De har faktisk ikke vunnet den gjeve turneringen siden sesongen 1993-94. Men nå regner vi med at vår «Zucca» skal by opp til en vanvittig dans med venstrearmen. Det stilles strenge krav når han tross alt er elsket av New York Rangers-fansen.

Zuccarello nominert til All-Star-kamp

Nordmannen har spilt så bra i år at han faktisk er nominert til å ta del i den tradisjonsrike stjernekampen mellom NHLs aller beste spillere. Hvis du vil hjelpe nordmannen inn i det gode selskap kan du stemme på han her.

Vi skal love deg at du blir gira – selv hjemme fra sofakroken. NHL er ikke bare hockey, det er lidenskap.

Her får du tilgang til alle kampene