Nettavisen.no

Tjenester
(Petrol Eyewear)

Solbrillen racerkjørerne velger

En overlegen solbrille for deg som liker å ha et godt blikk på veien, også i høstsolen.

Den lave høstsola er det mange bilkjørere som irriterer seg over, men en god solbrille spesielt utviklet for å ha på veien, kan være redningen.

Og selv om du kanskje allerede har sikret deg sommerens kulest solbriller, så er det ikke alltid de «ordinære brillene» er like gode å kjøre med.

Letter arbeidet for øynene
Men det finnes en unik solbrille på markedet som er spesielt utviklet for å kjøre med, og i tillegg har et stilig design.

Petrol Eyewear er en solbrille med høykvalitets- og polariserte linser, som letter arbeidet for øynene når man er ute og kjører.

Den eliminerer gjenskinn på vei, sann og snø samt gir 100% UV beskyttelse.

Solbrillen har i tillegg et belegg av repelium som hindrer riper, flekker, olje, vann, dugg og fingeravtrykk på glassene.

Godkjent av proffer
Petrol Eyewear er utviklet av bilentusiaster, designet i Italia og godkjent av profesjonelle racerkjørere.

Dette er altså solbrillen for deg som liket å ha et godt blikk på veien og som du alltid bør ha liggende i sidelommen i bilen.

Parti med 40% rabatt
I Nettavisens tilbudsbutikk Innpris.no har vi nå fått inn et parti av disse kvalitetssolbrillene, og fordi partiet er en del av en markedskampanje selges brillene med 40% rabatt.

Brillen leveres i flere farger og fasonger, og med alle modellene følger et flott etui som beskytter brillen når den ikke er i bruk.

Klikk her for å se brillen