Nettavisen.no

Tjenester

Solbrun med styrket immunforsvar?

Samtidig beskytter du huden din.

Er du lei av å ligge dag ut og dag inn på solsenga hver gang du er på ferie, og bare ende opp med en stusselig brunfarge som forsvinner med det samme?

Du kan faktisk få en dypere og mer varig brunfarge med færre timer i sola.

Med betakaroten får du i deg et naturlig vitamintilskudd som både er bra for huden og pigmentdannelsen. Som bonus vil den også styrke immunforsvaret ditt.

Hva er betakaroten?

Betakaroten er et fargestoff som finnes naturlig i blant annet gulrøtter, mango, spinat og aprikoser. Man skal likevel spise store mengder av disse for å oppnå samme effekt som ved inntak av betakaroten som et kosttilskudd.

Slik virker betakaroten

Anbefalt daglig dose er 1 kapsel om dagen. Dette er nok til at pigmentdannelsen stimuleres og at huden blir mer mottagelig for sollys, enten det er fra naturlig sol eller solarium. Dersom du inntar betakaroten 1 - 4 uker før soling vil samtidig antioksidantene som betakaroten inneholder redusere risikoen for solbrent hud og soleksem, og dermed beskytte mot tidlig aldring.

Betakaroten bidrar til at brunfargen du oppnår vil bli jevnere og dypere, og dersom du fortsetter å bruke tilskuddet også i en periode hvor du ikke soler deg, vil brunfargen vare lenger.

Styrker immunforsvaret

Når du bruker betakaroten vil flere immunceller i kroppen bli aktive slik at immunforsvaret styrkes, og du kan dermed unngå virusinfeksjoner og sykdommer.

Halv pris hos Good For Me

Hos Good For Me får du nå 60 betakarotenkapsler som holder i 2 måneder for kun 99,50. Denne består av naturlig betakaroten fra mikroalge og er produsert i Norge.

Bestill her.